Quantcast

Бареков: Нито Василев, нито Пеевски стоят зад мен

OFFNews Последна промяна на 19 юни 2014 в 14:54 3087 22

Снимка barekov.com

Благодаря за това, че и Цветан Василев, след Пеевски, призна, че няма нищо общо с мен и че никога не е участвал с финансиране или с нещо друго в моята партия. Така, надявам се, че за вас, медиите, получи отговор въпросът - стояло ли е някога ДПС и КТБ зад Бареков.

Това заяви пред агенция ПИК лидерът на ББЦ Николай Бареков по повод интервюто на банкера Цветан Василев пред bTV. 

На въпроса дали той е създал Николай Бареков Василев каза: "Трудно е да се каже, че аз съм го създал. Той, разбира се, започна да се изявява в TV7. Не съм финансирал "България без цензура". Финансирал съм реалити шоуто, в което Бареков стартира".

Докато съм бил в ТВ7, под никаква форма г-н Василев не е бил част от борда на директорите, който е взимал решенията и начело, на който бях аз. Нямам данни, че той е притежавал каквито и да било пакети от акции в телевизията. Това е абсолютен факт! - твърди днес Бареков.

При поемането на управлението на България от "България без цензура" ще извършим ревизия и проверка на всички приватизационни сделки и следприватизационния контрол. Ще проверим из основи и банковата система на страната - как функционира тя и по какъв начин осъществява връзката между политици и финансови магнати. Всички данни от тази проверка ще бъдат предадени на прокуратурата! Обещавам, че предприятията и банките, които са загубени след лоши сделки, ще бъдат върнати на българския народ, твърди още Бареков.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

19.06 2014 в 19:14

За сега само бАреков твърди ,че никой не стои зад него,но смятам ,че дължи обяснение на собствените си привърженици за милиончетата които е похарчил и кой му ги е "дарил"...а дарителят знае ли ,че е дарител?Ние другите,дето не сме негови привърженици и така не му вярваме.И за това питам пак -на какъв език говори неговият благодетел ,на турски или на руски?

19.06 2014 в 18:09

Kато никой не седи зад тебе, как се получава това течение от халката ти, м?

19.06 2014 в 17:35

Колко пъти се повтаря това, че никой не стои зад него, обаче пак продължават да ги свързват.

19.06 2014 в 16:46

а защо всички медии се занимава само с тия? Платено ли им е? Защо правителството не подава оставка? Нещо повече - има нов министър? Какво ще направи този министър за няколкото дни? Какво трябва да разпише? За какво е назначен? Защо се бърза? Не можеше ли зам.министъра да поеме временно за няколко дни до оставката функциите? Колко са неустойките по Южен поток. Кои фирми са облагодетелствани?Има много по-важни неща. Ще има ли референдум? Ще има ли образователен ценз?Кога ще са изборите? Кой ще избора еврокомисар? Вие медиите защо не се занимавате с тези по-важни неща, а се връзвате на тази партенка?

19.06 2014 в 16:43

Този май ще е новият ми любимец.Сега да си каже истината-този ,който стои зад него турски ли говори или руски?Кой му даде милиончетата през банката на вАсилев?

19.06 2014 в 16:38

То никой не иска да се занимава с този.бАРЕКА И СТРАШНА КАРИКАТУРА

19.06 2014 в 16:31

Никой не седи зад него - вече. Така че тук е прав.

19.06 2014 в 16:19

Tuti,

Никой не се съмнява, че няма връзка между мустакатия, свинята дебела и дудука.

Те са една порода сиамски тризнаци. Толкова са свързани, че не знаеш от къде почва мозъка на единия, хуя на втория в задника на третия и обратно.

Това не е връзка. Симбиоза също не е, защото симбиоза е между различни видове или поне различни екземпляри.

Като математик бих казал, че това е триликият Янус в четиримерно пространство, и топологията като наука е безсилна за момента да даде определение. Народното творчество, бидейки емпирично, има израз, който до голяма степен дава отговор на въпроса - каква е взаимната свързаност на тези тримата, всъщност - два отговора, избери си по - подходящия:
1. Тримата глупаци в умно село;
2. Оплели са се като свински черва.

Имам и едно съмнение, че това са три кукли на виртуозен вентрилокист, но това предстои да се докаже. Най-лесно ще стане, ако на този виртуоз му се запушат всички дупки с восъчен печат.

пп. А ти самият си путка непръбено - разпрана.

19.06 2014 в 16:16

Повервахме ти Дудук!

19.06 2014 в 15:59

Как да не стоят, като лично Цветан Василев каза, че е дал парите на Бареков?