Бареков: Нито Василев, нито Пеевски стоят зад мен

OFFNews 19 юни 2014 в 14:54 3771 22

Снимка barekov.com

Благодаря за това, че и Цветан Василев, след Пеевски, призна, че няма нищо общо с мен и че никога не е участвал с финансиране или с нещо друго в моята партия. Така, надявам се, че за вас, медиите, получи отговор въпросът - стояло ли е някога ДПС и КТБ зад Бареков.

Това заяви пред агенция ПИК лидерът на ББЦ Николай Бареков по повод интервюто на банкера Цветан Василев пред bTV. 

На въпроса дали той е създал Николай Бареков Василев каза: "Трудно е да се каже, че аз съм го създал. Той, разбира се, започна да се изявява в TV7. Не съм финансирал "България без цензура". Финансирал съм реалити шоуто, в което Бареков стартира".

Докато съм бил в ТВ7, под никаква форма г-н Василев не е бил част от борда на директорите, който е взимал решенията и начело, на който бях аз. Нямам данни, че той е притежавал каквито и да било пакети от акции в телевизията. Това е абсолютен факт! - твърди днес Бареков.

При поемането на управлението на България от "България без цензура" ще извършим ревизия и проверка на всички приватизационни сделки и следприватизационния контрол. Ще проверим из основи и банковата система на страната - как функционира тя и по какъв начин осъществява връзката между политици и финансови магнати. Всички данни от тази проверка ще бъдат предадени на прокуратурата! Обещавам, че предприятията и банките, които са загубени след лоши сделки, ще бъдат върнати на българския народ, твърди още Бареков.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!