Бареков: Няма да плащам цената на това, което се случва в TV7

ОFFNews 07 май 2015 в 18:35 4909 5

Николай Бареков.

Снимка Булфото

Николай Бареков.

Не мога да плащам цената на това, което се случва в TV7. Хората от екипа ми я платиха като останаха без работа, защото бяха изгонени след моето напускане.  Не знам сега какво става в ТВ7, срещу мен там се води тежка кампания, заяви пред bTV Николай Бареков, като добави, че от 2 години няма нищо общо с телевизията и в момента също се пита кой е собственикът ѝ.

Той коментира, че е бил само за кратко изпълнителен директор на медиата и не е участвал в източването на КТБ от „Краун Медиа“, защото е бил назначен от международния фонд "Алегро Кепитал"

Бареков каза, че на следващия ден, след като си е тръгнал от телевизията, са били уволнени 20 души от неговия екип, които са останали на улицата. Той призна, че със заемите от КТБ телевизията е закупила най-нова техника за времето си и е обучавала своите екипи в Америка, като е естествено в момента да се издължи.

Евродепутатът също така се оплака, че "като политик бях размазан от медиите", докато ТВ7 никога не е била "бухалка", като добави, че по негово време телевизията е правила изключително важни разследвания - за Костинброд и за цените на тока, последното от които свалило правителството на Борисов от власт заради предизвиканите протести.

Бареков каза, че "ако някой беше склонен да изпълнява поръчки в тази телевизия", никога е нямало да направи разкритието за Костинброд.

Той не пропусна да критикува Реформаторския блок, като се нахвърли върху подетите от тях реформи и действия. Според него РБ чисти кадри на ГЕРБ и ДПС, за да сложи свои на приница СДС - "стани да седна". 

"Москов уволнява специалисти, за да си сложи баджанака", коментира той, като сподели, че му е тежко заради България.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!