Бареков: Няма да плащам цената на това, което се случва в TV7

ОFFNews Последна промяна на 07 май 2015 в 18:35 4296 5

Николай Бареков.

Снимка Булфото

Николай Бареков.

Не мога да плащам цената на това, което се случва в TV7. Хората от екипа ми я платиха като останаха без работа, защото бяха изгонени след моето напускане.  Не знам сега какво става в ТВ7, срещу мен там се води тежка кампания, заяви пред bTV Николай Бареков, като добави, че от 2 години няма нищо общо с телевизията и в момента също се пита кой е собственикът ѝ.

Той коментира, че е бил само за кратко изпълнителен директор на медиата и не е участвал в източването на КТБ от „Краун Медиа“, защото е бил назначен от международния фонд "Алегро Кепитал"

Бареков каза, че на следващия ден, след като си е тръгнал от телевизията, са били уволнени 20 души от неговия екип, които са останали на улицата. Той призна, че със заемите от КТБ телевизията е закупила най-нова техника за времето си и е обучавала своите екипи в Америка, като е естествено в момента да се издължи.

Евродепутатът също така се оплака, че "като политик бях размазан от медиите", докато ТВ7 никога не е била "бухалка", като добави, че по негово време телевизията е правила изключително важни разследвания - за Костинброд и за цените на тока, последното от които свалило правителството на Борисов от власт заради предизвиканите протести.

Бареков каза, че "ако някой беше склонен да изпълнява поръчки в тази телевизия", никога е нямало да направи разкритието за Костинброд.

Той не пропусна да критикува Реформаторския блок, като се нахвърли върху подетите от тях реформи и действия. Според него РБ чисти кадри на ГЕРБ и ДПС, за да сложи свои на приница СДС - "стани да седна". 

"Москов уволнява специалисти, за да си сложи баджанака", коментира той, като сподели, че му е тежко заради България.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

08.05 2015 в 09:46

Преди наричаха Бареков "бившият журналист". Дойде времето д го наречем "бившият политик" :)

08.05 2015 в 09:19

лесно се плаща с чужди пари.а сега)

07.05 2015 в 23:45

Бедна ти е фантазията колко имаш да плащаш, скъпи! Без банка зад гърба ще ти е малко трудно!

07.05 2015 в 23:29

Моля ви, спрете да показвате това недоразумение! То не заслужава медийна изява.

07.05 2015 в 19:52

Даа..., медицината е безсилна срещу бареков и барековщината ( с малки букви).
Все някой друг му е виновен, той не е знаел нищо и т.н. А милионите заплата, които му плати ТВ7 за "огромните" му заслуги? А обиколките из страната, а Нешка, а плащанията към екипа (имам пред вид неплащанията). А това да заблудищ маса хора как се нарича? Друг е въпросът, че тези хора искат да бъдат заблудени. И там е отговорността на "интелектуалци" като Любен Дилов - червен и Нешка. Ако те знаят зхачението на думата "интелектуалец". Ами, производна е на интелект. Явно никой от неговото обкръжение няма такъв.
Да си мениджър означава преди всичко ОТГОВОРНОСТ. Но това момченце просто не знае какво значи тази дума.