Бареков: Ковачки плячкоса парламентарната ми група

ЕС ще се разпадне заради България

ОFFNews 12 февруари 2015 в 18:50 4833 9

Николай Бареков.
Николай Бареков.

Христо Ковачки плячкоса парламентарната ми група, заяви Николай Бареков в ефира на bTV, като добави, че групата на БДЦ е нелегитимна в момента.

Според него Ковачки се опитва да контролира депутатите, но без успех.

Евродепутатът каза, че не живее в България и затова не се притеснява от заплахата за живота си, нито го е страх от изказването на местни бизнесмени във вестниците, че ще бъде пребит от тях с гьостерица. Въпреки това той добави, че започва да се притеснява за живота си, когато се връща в родината си за повече от няколко часа.

"Няма кой да посегне на европейски депутат, дори в България", беше мнението му.

Бареков предрече разпад на ЕС заради страни като България, като в подкрепа на думите си изтъкна новия заем от 8 млрд. евро, който управляващите вече прекараха през парламентарни комисии и който ще заеме 60% от Брутния вътрешен продукт на страната.

„Катастрофата на България е неизбежна, но и катастрофата на целия ЕС заради държави като България. Когато с тези пари кърпиш дупки и си купуваш обществено спокойствие, катастрофата е неизбежна”, заяви той.

Той цитира думи на еврокомисаря по Бюджета Кристалина Георгиева, според която бедността е нараснала за първи път от Втората световна война насам.

„Бедността роди тероризма, бедността роди СИРИЗА, бедността ще роди и общия колапс”, заключи бившият телевизионен водещ.

Политикът разкри, че е докато все още е работил в bTV e бил подслушван лично от ген. Атанасов в рамките на операция "Гном".

Според него "Червеи" е поредният скандал, лансиран от правителството, за да се отвлече вниманието на обществото от липсата на реформи и съсипването на държавата.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Подкастът на OFFNews