Бареков: Хан Аспарух по-малко българин ли е от мен и Ахмед Доган

OFFNews Последна промяна на 18 март 2017 в 13:09 13874 15

За мен идеята да се обединим всички патриоти и православни, и католици, и мюсюлмани, независимо от религията, е вълнуваща и спасителна, пише във Фейсбук евродепутатът Николай Бареков.

На принципа кой го казва и какво казва: бих застанал зад всяка дума от казаното и написаното от Доган оня ден, уверява Бареков. Изявлението му гласи: 

Още повече, че точно тези неща за патриотизма и ролята на Ердоган като новия Султан на Европа аз говоря от години у нас и в Европарламента. Само дето Ахмед Доган е спестил критиката си към преждеуправлявалите български премиери и правителства, най-вече Борисов, които се надупиха на Турция. За разлика от Царя, който отказа да прибере вересията си Борисов, Доган твърдо е решен да довърши Местан. Браво!

За това кой го казва и кой е Ахмед Доган. Да го сравним с Одебелените патриоти. Той е с класи над тях и като мислене, и като визия. Сравнение не може да става. Те могат само да му бъдат слуги.

За мен идеята да се обединим всички патриоти и православни, и католици, и мюсюлмани, независимо от религията, е вълнуваща и спасителна. Още повече имаме примера с Левски.

Бих се радвал и очаквам подкрепа от Доган и другите истински патриоти за идеята ми за Референдум за премахването на второто гражданство за неродените в пределите българи и за тези, напуснали страната преди повече от 10 или 20 години. 
Още повече освен обща Майка Земя, ние, българите, имаме обща хилядолетна история и сме жив пример за единна стоманена сплав, независимо от религиозното и етническо развитие. Като не е бил славянин и християнин, хан Аспарух по-малко българин ли е бил от вас, мен или Ахмед Доган?

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12193

14

SC

18.03 2017 в 23:17

Искрено ще ви замоля да отдавате по-малко медийно внимание на този свирчо. Иначе има риск на много от читателите ви да им се наложи да си чистят клавиатурите от повръщаното. Не е приятно.

12009

12

Nik68

18.03 2017 в 20:50

Бареков, Бареков - къде си ти - къде е Хан Аспарух. Болно момче сии ти с болно мозъче.

8359

10

kibrito

18.03 2017 в 20:17

Това изказване ще да е "Молба" за приемане я в ДПС, я при "обединените патриоти". Гладът е по-силен и от тока... Доган е толкова патриот, колкото и хидро-инженер. Обединените патриоти са до толкова обединени до колкото това ще им осигури влизане в парламента. Бареков толкова я е окъсал, колкото и алкохолик в казанджийница за варене на ракия-пие му се, но никой не му дава.

10834

7

случайно прочетох

18.03 2017 в 14:05

Бареков пак счупи тъпомера!
Според мен той е едно недоразумение.

8803

6

_az_

18.03 2017 в 13:54

И тоз май е за коалиция с Марешки. Има нужда от хапчета.