Атанасова: Заради лекомислието на Никола Минчев държавата се управлява на автопилот

OFFNews 11 януари 2022 в 11:17 10882 0

Снимка БТА архив

Поведението на председателя на парламента Никола Минчев е безотговорно, заради лекомислието му държавата ще се ръководи на автопилот. 

Това коментира депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова, която участва в КСНС при президента и се е самоизолирала след информацията, че Минчев е с COVID-19. 

Считам за проява на пълна безотговорност към здравето на всички членове на КСНС поведението на г-н Минчев, който над шест часа беше с всеки от нас в една зала и не ни уведоми, че не се чувства добре и има вероятност да е заразен с COVID-19 от председателя на ПГ на ПП, за когото г-н Минчев обяви, че е с COVID-19 и поради тази причина не присъства на КСНС.

На практика заради неговото лекомислено поведение държавата ще се ръководи на автопилот - без присъствени решения на Президент, Председател на НС, заместник - председател на НС, председатели на ПГ, министри и шефове на специални служби. А Външно министерство ще се управлява от новоназначения заместник - министър - имунолог, след като министърът е с COVID-19, а заместник - министърът би трябвало да е карантиниран, след като присъстваше също на КСНС, пише още Атанасова. 

До тук фактите, а сега размислите: Ако вярваме на науката, Минчев вероятно е имал симптоми и трябваше да предприеме мерки преди КСНС.
Но ако вярваме на конспирацията, COVID-19 спасява премиера от срам в Скопие и унизителната роля, в която го постави менторът му - президентът на републиката Румен Радев, коментира председателят на ПГ на ГЕРБ. 

Атанасова уточнява, че е ваксинирана и преболедувала и очаква резултатите от ПСР-теста, който си е направила. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови