Атанасова: Имаме кандидат за президент и той е силно разпознаваем

OFFNews 05 юни 2016 в 12:40 7810 5

Десислава Атанасова.

"До момента е обявена само 1 кандидат-президентска двойка, ние не го правим защото нашият кандидат е силно разпознаваем, на българските граждани няма да им е трудно да припознаят нашия кандидат като носител на десните ценности".

Това заяви по БНТ депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова, като добави, че той е важно да се хареса на гражданите, а не на коалиционните партньори.

Тя бе категорична, че ГЕРБ няма от какво да се тревожи, независимо от критиките за липса на реформи.

"Неприятно е когато имаш споразумение с параметри и определени гаранции какво ще се случва в 4-годишното управление, някоя от страните в един момент да се почувства опозиция", допълни тя.

Според нея не е ясно дали ДСБ са опозиция, тъй като БСП не ги е поканила за партньори, както обяви, че ще направи с всички опозиционни партии.

Атанасова обаче не можа да се съгласи с доклада на ОЛАФ, в който се сочи, че страната ни е държавата, която злоупотребява най-много с евросредства. Според нея в доклада не пишело нищо такова, но е добре да има контрол.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

77927

5

El Commandante

05.06 2016 в 20:25

"И тази "кучка"с порочна физиономия"

Хаха, нали нали....има нещо в погледа, верно е...

63994

4

Red or Dead

05.06 2016 в 16:33

На ДеситУ от НСО не могат да и смогнат с охранителите, разправят, че никой вече не искал да я “пази“ в студените нощи...
направо име се огъвали шенкелите от “пазене“.

Ми то кат се замисли чиляк, ДеситУ из бая сектори вече върша, само ДРУГАРКАТА Пръмова засега е по-универсално ренде Вьорнер от нея, що да не заформят едно женско дуо за прицидент и вице....само си представете комбинацийката...Цветка КараВИЕТНАМЧЕВА и ДеситУ Камасутрова.....муцка дуо са си отдето и ги мернеш....хем умни, хем и красиви.....

13340

3

Blagodatka Dushanova

05.06 2016 в 15:53

И тази "кучка"с порочна физиономия говори за "десните ценности"...А няма ли кой да я попита какви са според нея "десните ценности"?Цялата им партия няма нищо общо с дясното-трупат дългове вместо пари в резерва.Ето първата разлика,че нямат нищо общо с дясното!

12884

2

Nimart

05.06 2016 в 14:29

Изпусни питомното, да гониш дивото...
 
X

Подкастът на OFFNews