Атанасов: На изборите освен пилота ще излети и Нинова

OFFNews 19 август 2016 в 08:45 9161 8

Снимка бТВ

Поведението на НПСД на Корман Исмаилов и Касим Дал е несъвместимо с принципите на Реформаторския блок. 

Това заяви зам.-председателят на ДСБ Атанас Атанасов по повод присъствието на Дал на милионния митинг на президента Ердоган в Турция по бТВ. РБ смята, че секции за президентския вот в южната ни съседка трябва да има само в дипломатическите мисии. 

След тези избори освен пилота ще изхвърчи и Корнелия Нинова, каза още Атанасов в коментар за кандидатурата на левицата за президент ген. Румен Радев. На предстоящите президентски избори ще се направи опит българските избиратели да бъдат изправени пред следния избор - човек, който ще го командва Първанов или човекът, който ще го командва Борисов. Първанов вече сложи своя човек на масата, чакаме Борисов, каза още Атанасов. 

Българският народ не живее в казарма, а този човек от 18-годишната си възраст живее в казарма и обърква реалността, заяви по адрес на ген. Радев зам.-председателят на ДСБ. 

Според ДСБ кандидатът за президент на РБ ще се казва Трайчо Трайков, проф. Велислав Минеков или Гроздан Караджов, каза Атанасов. И тримата притежават най-важното качество да се опънат на Бойко Борисов, обясни той. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

17439

8

мнение от IP

23.08 2016 в 11:16

Много, много, много тъжно ако най-важното качество на кандидата за президент от Реформаторския блок е да може да се опъне на Борисов. Да не кажа нелепо, да не кажа тъпо, да не кажа че няма никакъв допир това изказване със смисъла на демокрацията и с надеждата, че в РБ хората знаят какво е това.

18551

7

Нострадамус

21.08 2016 в 09:46

Ген. Румен Радев е ИСТИНСКИ генерал, възпитаник и отличник на престижна американска военно-въздушна академия, отличен летец и достоен БЪЛГАРИН за разлика от Борисоф, който е измислен генерал, станал за една нощ такъв, работещ срещу интересите на БЪЛГАРИЯ, в полза на олигарсите, но хората разбраха истината вече...

10564

6

ultra-73

19.08 2016 в 18:54

Напълно съм съгласен с ген. Атанасов, с малкото уточнение, че зле прикритият русофил и комунистически фатмак все пак са го учили да се приземява с минимални щети, докато КУРнелия ще падне на нос и на вежди :)

13207

3

Shoshon

19.08 2016 в 10:53

Гнома е страшна тупалка.И да повърнеш върху него пак ще ти се мазни.

20374

1

Стринка Минка

19.08 2016 в 09:34

Атанасов: След тези избори освен пилота ще изхвърчи и Корнелия Нинова.

Всички излитат. Само гнома се заравя надолу. Той със сигурност няма да излети макар, че неговия кандидат няма да е в тройката.
И за какво ставаме свидетели на дълбокото невидение на някой си Атанасов по въпросите в БСП? Там и децата знаят че никой не излита.