"Атака" подава сигнал във ВСС срещу съдията, който осъди Сидеров

ОFFNews Последна промяна на 13 август 2014 в 19:22 5648 8

Волен Сидеров.
Волен Сидеров.

"Атака" ще внесе сигнал във Висшия съдебен съвет (ВСС) срещу съдия Теодора Нейчева, която осъди Волен Сидеров за клевета срещу Бойко Борисов и му наложи обезщетение от 200 хиляди лева.

"Атака" ще започне собствено разследване за корупционни схеми, зависимости и изпълняване на политически поръчки срещу съдия Теодора Нейчева.

"Припомняме, че съдия Теодора Нейчева беше командирована от Разград в Софийски градски съд и без конкурс започва работа в СГС. Назначението й е лично от приятелката на Цветан Цветанов Владимира Янева, която е председател на Софийски градски съд, като специално за Нейчева Янева иска закриване на щата в Разград и откриване на такъв в СГС. Преди това Нейчева прави серия неуспешни опити да бъде назначена в СГС", казват в подкрепа на твърденията си от партията.

"Явно с постановената присъда Нейчева се е отблагодарила на своите покровители Цветанов и Борисов, които я назначиха на работа в СГС", пишат от "Атака".

От националистическата партия посочват още, че Нейчева не се е съобразила с факта, че изнесените от Сидеров данни са информации от медиите, а не негови лични твърдения.

По-рано днес стана известно, че СГС е осъдил Сидеров за нанесени неимуществени вреди на Бойко Борисов с твърденията, че лидерът на ГЕРБ покровителства и пряко се е облагодетелства от канали за проститутки, канали за наркотрафик, контрабанда и че в резултат на тези дейности е получил "поток от черни пари, които престъпната дейност осигурява".

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

14.08 2014 в 08:31

"Атака" ще .... Кой по-точно. Бившата парламентарна Трупа, няколко души около Сидеров /Златките, Шофьорчето, Чуколина, Павел Шопов или самия Волен/. Тоя тъпанар /последния/ не се научи, кой в тази страна може и кой не да прави разследване, да определя кой крив и кой прав. Да раздава присъди. Съда, Волене, съда . Путин... в Русия. Събирай багажа товаришч. На влака и в Мацква. Там можеш да се правиш на интересен колкото ти душа иска дупедавец рубленски. Крайно време е да се усетиш, че вече няма кой да ти се връзва на псевдо националистичискети, псевдо патриотарски, проруски и протурски въжделения, мечти и кьорфишеци. Вземай черната и русата /на память/ и счастливого пути к Путину титан на мисълта нещастен.

14.08 2014 в 08:16

Много Ви моля спрете да давате трибуна на този продажен индивид! Само забравата ще му донесе възмездие, каквото заслужава!

13.08 2014 в 23:34

тъй де, контролираният национализъм на ред да смени театъра на шизофреника. Спете спокойно, настъплението на турците се отлага :)

13.08 2014 в 21:29

Волене,запази си сигнала и приготви повече пари,ще има и други съдии,които ще те осъдят за клевета (човек като е прост и не знае какво говори изпада в такива ситуации)и за които пак ще ти трябва не само "сигнала",но и допълнителни финанси.Само не зная как ще се оправяш,ако дядя Путин е спрял рублите.

13.08 2014 в 21:00

Тия тепърва ще си "правят" разследване но вече хвърлиха обвиненията по съдията. Още един повод за ново дело и присъда.

13.08 2014 в 20:26

Minko, много точно. Националист на изплащане на ДПС.Бивш редактор на в-к "Демокрация". Агент...

13.08 2014 в 20:17

офнюз, айде не пишете глупости.
"...от националистиеската партия ..." - пише се от руската партия.

13.08 2014 в 19:34

Волене, ко стана с изнесените от Авиоотряд 28, пари на ББ ?

ИЗВИНИСЕБЕ!!!