"Атака" хитруват - раздават "Вестник за метрото" пред станциите

Николаос-Теодорос Цитиридис Последна промяна на 09 ноември 2013 в 14:14 3052 16

Пресен, почти топъл, новият брой на
Пресен, почти топъл, новият брой на "Вестник за метрото" от 8 ноември. Снимка: OFFNews

 

"Атака" финтираха забраната на общината да раздават безплатния "Вестник за метрото" в самите станции. Вестникът без официален издател, но копие на партийния им вестник, вече се подарява пред входовете на метростанции, видя репортер на OFFNews.

На път за работа наш репортер видя, че две млади момичета предлагат изданието на минувачи.

В отговор на наш въпрос те казаха, че не са знаели за забраната да се подарява вътре - раздавали, където им било казано.

Броят на "Вестник за метрото", с който успяхме да се сдобием е точно копие на брой 88 от партийния вестник "Атака" - със заглавна новина "Вън нелегалните имигранти" от България. Под челото можем да видим и лика на Волен Сидеров в неговата седмична рубрика "Дневник на автора".

Във вестника отново липсва редакторско каре, от което да стане ясно кой списва, редактира и най-вече притежава това издание. Друг анонимен безплатен вестник у нас няма - и в "Анонс", и в "19 минути" има редакторски карета и телефон за връзка.

Вестникът предизвика протест пред общината с искане за оставката на шефа на "Метрополитен" Стоян Братоев, защото бе допуснато балите да бъдат вкарани в самите метростанции и раздавани на пероните. Хората определиха съдържанието на изданието като "ксенофобско" и "расистко". В резултат раздаването в метростанциите бе забранено.

Наши читатели пък сигнализираха, че освен "Вестник за метрото" на няколко ключови пешеходни локации в София е предлаган безплатно и официалният вестник на партията на Сидеров - вестник "Атака".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

19.06 2015 в 02:27

Защо да не раздават.Нали сме Демокрация.Явно управляващите ги е страх от Волен Сидеров.

19.06 2015 в 02:25

Защо да не раздават.Нали сме Демокрация.Явно управляващите ги е страх от Волен Сидеров.

11.11 2013 в 00:02

Продължават да раздават държавна пропаганда...без коментар.

10.11 2013 в 19:33

че ква е разликата бе "...ист"?

10.11 2013 в 11:37

Моко, ма вие наакаджиите сега като викате "Вън имигрантите от България", включвате ли в тази група и имигрантите от Русия? Щот доста се понапълнихме с тях, особено по морето... Или путиноидният имигрант за вас не е имигрант, по "византийска" линия?

10.11 2013 в 11:35

Просто умри

10.11 2013 в 02:03

Евреите, емигрантите и педерасите, викаш, хммм...

10.11 2013 в 00:43

Момко, нацистите се наричат официално национал-социалисти, знамето им е червенко ... разликата между тези с жълтия сърп и чук и другите, на чието червено знаменце има черно пречупено кръстче (древен и инак хубав символ) са все от един дол плевели - гадни, отровни и човеко ненавистни.

Маргиналните хорица, които нямат читаво образование, не са свикнали да мислят все си търсят противник, по възможност слаб. Ту са евреите, ту емигрантите, че даже и педерасти нападат. Не харесвам мераците на някои педерасти да правят брак и да осиновяват деца, ама чак пък да ги бият ... това само лумпенизирани маси го правят.

09.11 2013 в 21:34

По отвратителна пропаганда, от тази на Болният ти Лидер, надали ще се намери! Апропо, би ли ни осветлил откъде Болен намира толкова пари, за да поддържа издаване на безплатен вестник, телевизия и армия от нискочели мутряги за бързо реагиране и носене на пластмасови маси?

09.11 2013 в 21:30

Ама баш-тъпотия си изцвъкал тука, с чука! Аман от платени тъпаци!