Асен Генов: Превръщането на "Д.П." в "10" е нескопосан опит за пране на имидж

Ивайло Анев 24 ноември 2014 в 21:10 7061 12

Асен Генов

Опитът да се промени Д.П. на 10 в тефтерчето на Златанов е нескопосано усилие да се пере имидж.

Това заяви в ефира на bTV блогърът Асен Генов, който е част от "Протестна мрежа".

"Нуждае ли се някой от изпиране на публичния си образ – например лицето Д.П.", попита риторично Генов.

Спомням си, че в нощта на изборите беше отправена закана от едно лице, че ще трябва да му се извиняваме. „Протестна мрежа” внесе сигнал срещу трима души за организирана престъпна група (Делян Пеевски, Цветан Василев и Николай Бареков, бел.ред.). Знаем какво стана с единия – издирван международно банкер. За другите двама, които са политици, спря да се говори.

По отношение на депутата от БСП Кирил Добрев и думите му как „Протестна мрежа” са болни заради твърдението, че Добрев е седял на една маса с Пеевски, Генов отвърна: "В сайта „Биволъ” ясно се посочва „възможна” бизнес обвързаност между г-н Добрев и г-н Пеевски, както и между г-н Добрев и вещото лице Стефан Бенчев, от което бяха откраднати тефтерчетата. Нека на тези въпроси отговори г-н Добрев, а не да си изпуска нервите в ефир".

В разговора беше намесено и името на собственика на агенция ПИК Недялко Недялков.

По думите на Генов той е „срам за баща си и брат си”. Недялков е син на поета Недялко Йорданов и брат на Асен Йорданов, един от разследващите журналисти на „Биволъ”.

"Неслучайно около агенция ПИК има шега какво значи абревиатурата – Пеевски Иска да Каже", каза Генов.

"Докога прокуратурата ще бъде засипвана със сигнали – държавното обвинение се намира в отлична среда и сега може да докаже, че работи", категоричен беше Генов.

На въпрос ще дебне ли „Протестна мрежа” за кредитни милионери в КТБ, той отговори, че това е част от цялостната борба срещу модела „Кой”.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!