Quantcast

Графолог: Първоначалният текст е бил Д.П., а не 10

OFFNews Последна промяна на 21 ноември 2014 в 07:46 10680 11

Оригиналният текст в тефтерчето на Филип Златанов е бил Д.П., а не 10.

Това заяви графологът Саша Атанасов пред bTV тази сутрин с уговорката, че при липса на оригиналния текст не може да се направи категорично заключение.

Инициалите съвпадат с първите букви от името и фамилията на Делян Пеевски. В тефтерчето на места е написано не Д.П., а Д. Пеевски, отбеляза Антоанета Цонева от "Протестна мрежа", която също коментира казуса в студиото на bTV.

"Тъй като не изследваме оригинала, се губят много от признаците, с които можем да обосновем категорично заключение. Но се набива на очи следното: Ако приемем, че "10" е оригиналът, веднага  ще отчетем несъответствие между изписването на цифрите 1 в "10" и по-долу, където е изписана годината 2012. Във втория случай изписаната цифра няма основа отдолу. Същият е случаят с цифрата 0 от въпросното "10". То е изписано по начин, коренно различен от другите нули, написани в тефтерчето. Тя по никакъв начин не прилича на другите нули. В единия случай е изписана с ляво окръжно движение, а на другото място - с дясно окръжно движение", каза графологът.

За изгубването на тефтерите на Филип Златанов графологът заяви, че това е "лош късмет" и че вещото лице Стефан Бенчев е "много опитен, да не кажа най-опитният от нас".

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

21.11 2014 в 12:56

вещото лице Стефан Бенчев Е ИЗГОРИЛ МНОГО НЕВИННИ ХОРА! опропастил е много съдби, съсипал е бдещето на много младежи!

СРАВНЯВАЛ Е ПОЧЕРЦИ В КРАДЕНА КОРЕСПОНДЕНЦИЯ, ОТВОРЕНИ ПРОТИВОЗАКОННО ПИСМА, ЛИЧНИ ДОКУМЕНТИ - ПИСАТЕЛИ, СТУДЕНТИ, ОФИЦЕРИ(!)... НАЙ РАЗЛИЧНИ ХОРА - ЗА ДА СЕ НАМЕРИ, КОЙ Е ПИСАЛ ПРОТИВ КОМУНИЗИТЕ, КОЙ Е МРАЗЕЛ БОЛШЕВИЦИТЕ, КОЙ Е ПИСАЛ ДО СВОБОДНА ЕВРОПА ПОЛИТИЧЕСКИ КОМЕНТАР И КОЙ ПРОСТО Е ПИСАЛ ДА МУ СЕ ИЗПЪЛНИ МУЗИКАЛНО ЖЕЛАНИЕ ИЛИ ПОЗДРАВ. ДОБРЕ ЧЕ МУ ПОКАЗАХА ПРОТИВНИЯ СУРАТ. ТАКА ВСЕКИ КОЙТО ГО ВИДИ МОЖЕ ДС ГО ЗАПЛЮЕ!

МРЪСНА ГАД! СЛЯЗЪЛ ДА ПИКАЕ. ДА БЕШЕ ПУКНАЛ!

21.11 2014 в 11:55

Няма проблем. Мърлата Антоанета "Акли" Цонева и цигането Асен Генов набързо ще съчинят по един мистериозен другар Огилви, пръкнал се аут ъф дъ блу точно като тях за всеки от инициалите. Всички ще сме щастливи, ще достигнем светлото бъдеще, а шопара Пеевски никога няма да е бил архивраг на #дансwithme, а напротив - техен вечен съюзник в борбата срещу модела #Кой.

21.11 2014 в 11:33

И какво от това да не би да го арестуват прасето!?!?! Само ни облъчват да ни дразнят. Хляб и зрелища да има за овцата.

21.11 2014 в 11:12

Изборност с възможност за инпийчмънт-на всички нива на властта!Това е отговорът ,което значи НОВА КОНСТИТУЦИЯ!Стига цаци ни е мрънкал за всичко с едно и също изречение,че това не било най-важно за държавата и прикрива всяка далавера..НО,докопат ли се до властта всички "протестиращи" свалят гарда и отлагат реформите..Продажни мърши,това са нашите "политици"..В референдума за задължителното гласуване да се включи и въпрос за НОВА КОНСТИТУЦИЯ И ЛУСТРАЦИЯ!Само тогава ще сме народ,а не кротко ,тъпо стадо..

21.11 2014 в 10:11

никога не съм харасвала джуджето Ат. А. Ето тази сутрин по Нова обърна палачинката по въпроса за тефтерчето. Откакто ДСБ е в колиция с ГЕРБ той смени мелодията. Беше ме срам да го слушам. Къде бяха предищнте му мнения, че това е престъпно политическо поведение на ЦЦ, ББ, ИФ отразено в тефтера. Даже и на водещете им стана неудобно да го слушат. И се започна една по вестници, сайтове и телевизия- едно ГОЛЯМО ЗАМАЗВАНЕ. Но всико се плаща.

21.11 2014 в 10:03

Тандемът Борисов-Пеевски става все по-очеваден! Забележете зарпределението на постовете в правителството. Мутрата контролира финансите и институциите, които имат информация за КТБ - ДАНС, МВР, прокуратува и ВСС. За капак смениха и шефа на гаранционния фонд. Реформаторите са изолирани от решенията за КТБ и запратени като донкихотовци да се борят с вятърните мелници в здравеопазването, просветата и армията.

21.11 2014 в 09:40

абе кво се правят на ощипани!? то е ясно, че Б.Б. Ц.Ц. и Д.П. (10) са били от един отбор. всички са давали указания на комисията за конфликт "да се удари", да се скрие и т.н. понякога са действали заедно, понякога са се разпърдявали....така се получават бухалките във вестниците на Д.П. а пък после - медиен рай за Бойко.
На публиката не й стана ясно КОЙ даде тефтерите на прокурор още в самото начало?
Откраднаха ли ги от Филип Златанов или той сам ги даде? Защото той не отрича, че са неговите тефтери.
И изобщо каква беше целта с публикуването на избрани страници от тефтерите???? Само Бойко и И.Ф. да го отнесат, а Д.П. да си прави цесиите на спокойствие.

21.11 2014 в 09:22

Сега цацаратурата трябва да отговори на въпроса: КОЙ преправи ДП на 10, докато тефтерчетата бяха в ръцете на това "ведомство"?

21.11 2014 в 09:14

Така или иначе ще почнат да излизат страници от тефтера по медиите.

21.11 2014 в 09:11

Какво Д.П., какво 10, защо няма някой в затвора за случая с КТБ, стига са си мили ръцете, че да не им падне главата накрая.