Алексей Петров създал ''логистиката за кабинета'', но нямало среща Петров-Борисов-Петков

Не е присъствал на срещите ми с Кирил и Асен, коментира Бойко Борисов

OFFNews 02 септември 2023 в 11:15 3326 4

Кирил Петков и Бойко Борисов

Снимка Архив

Кирил Петков (л) и Бойко Борисов

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се включи с живо излъчване във фейсбук от Бургас, за да направи нови уточнения за участието на убития Алексей Петров в сформирането на настоящото правителство.

Вчера Борисов каза в парламента, че Петров е помагал за съставянето на кабинета и е бил близък с бащата на Кирил Петков - Петко Петков.

Днес лидерът на ГЕРБ поясни, че не е имало среща между Алексей Петров, Кирил Петков и Бойко Борисов. Убитият на 16 август бизнесмен обаче "създал логистиката" за кабинета.

„Алексей Петров създаде логистиката за кабинета. На срещата не е присъствал, бяхме аз, Кирил и Асен. Спекулация, е че е създал кабинета“, каза от Бургас Бойко Борисов, където присъства на откриването на ново онкологично отделение в болница „Дева Мария“.

Премиерът Николай Денков, от своя страна, отрече да е работил с Алексей Петков. В интервю за Нова тв, излъчено днес, Денков заяви, че никога не е срещал бившата барета.

По темата за липсата на комуникация между лидерите на коалицията лидерът на ГЕРБ коментира, че причината за това е, че сега Кирил Петков е в САЩ, а Борисов не обичал да говори по телефона.

Освен това той призова да бъде уволнен съветникът на министъра на отбраната - Мустафа Емин заради случая в „Пирогов“. Ако ГЕРБ беше на власт, не само съветникът, а и министърът щеше да е уволнен, обяви Борисов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

924

4

Diogen

02.09 2023 в 16:47

Ако в думите на манипулатора от Банкя има грам истина, тогава би било логично Алексей Петров да е ликвидиран от силов център с проруска ориентация. А може убиецът да е бил задействан и от тайните служби, които са под контрола на Рзидента?

10212

3

Човека

02.09 2023 в 14:32

Бойко е специалист да хвърля в еуфория мисирките и да ги държи далеч от аферите на герб и дпс. После сладко спинка в банкя, блажено усмихнат и невярващ как всеки български балък продължава да му се връзва на играта вече 20 години. Аман от идиоти в тая държава.

4038

2

Moirae

02.09 2023 в 13:29

Всячка мутра търсят облага за сметка на обществения интерес и пари - Пеевски се присламчваше в залата за преговори за реформи, за собствена угода, а Петров парадираше да е велик стратег, консултант и интелигент близък да властта. Как става това - през мутренския подстъп до властта - Борисов, от една страна, и безкритични медии работещи за шум за кликове и гледания. Какво да очаква едно общество, което дава толкова доверие на хора като Борисов и на толкова още политици с корени в БКП.

-1100

1

qwertz

02.09 2023 в 12:52

А защо *Утков? Другата Променлива Академична Тиква нали реве?

"Уаааааа....Не е вернооооооо! мЪ язе не съм сЪ срещал нито с Трактор, нито с Редосеялкааааааа..."

 
X

Мистерии в Хераклея Синтика