"Ако на ГЕРБ не им харесва парламентаризмът, да си направят диктатура"

Ивайло Анев 10 ноември 2014 в 19:07 2800 18

Снимка Ивайло Анев

Ако на ГЕРБ не им харесва парламентаризмът, да си направят диктатура. Отнасям се с голямо съжаление към тяхната амбиция да направят кабинет и да покажат, че са спасители на българите.

Това заяви в интервю за bTV лидерът на Атака Волен Сидеров.

В коментара си за кабинета "Борисов 2.0" той заяви, че е безпринципен, защото външният министър Даниел Митов е служител на американска фирма, а правосъдният Христо Иванов нарекъл Борисов и Цветанов преди година "мутри".

"Можем ли да кажем, че това е принципен кабинет? Записва се в мафията и отива да въвежда ред в обществото чрез Дон Корлеоне. Образно казано", допълни лидерът на "Атака".

На въпрос дали завижда на ролята на Патриотичния фронт в това управление, той отговори отрицателно, тъй като искали България да остане същата рухнала колониална държава.

Сидеров заяви още, че не иска жестове от страна на ГЕРБ. Заявената му позиция бе в отговор на намеренията на управляващата партия да даде парламентарни комисии на всички групи в НС.

"Защо трябва да ми предлагат? Така излиза, че ГЕРБ извършва някаква услуга и прави жест. Все едно Бойко Борисов пак раздава. С тази демагогия управлява първия кабинет. Ходеше да реже лентички на частни предприятия, но някак си успя да внуши, че той е бащицата", коментира той.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки