Quantcast

АБВ даде най-висока оценка на кабинета - петица

Нели Чолашка Последна промяна на 13 февруари 2015 в 13:31 2911 3

АБВ даде най-висока оценка на кабинета - петица

Оценката за първите 100 дни от работата на кабинета е петица,  обяви Георги Кючуков, депутат от АБВ.  

"Положително оценявам работата, макар че за 100 дни няма как да няма негативи. Най-положителното е стабилността, която настъпи в България, която се оценява и отвън", уточни Кючуков.

По думите му слабите области в работата на правителството са в областта на икономиката и проектът за емитиране на новия дълг.

"Въпросът за дълга има две страни - едната е, че няма обосновка от финансовия министър какво налага тегленото му. Има неясноти и затова се въздържам от мнение", коментира Кючуков.

Според него работтата на вицепремиера и социален министър Ивайло Калфин е оценена високо от избирателите на АБВ.

Няма реално спряно нито едно социално плащане, а имеше коледни надбавки, увеличаване на минималната работна заплата и др., изтъкна Кючуков.

Патриотичния фронт писа четворка на правителството, ДПС - тройка, а БСП - слаб.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

13.02 2015 в 20:01

Ама майтап. Да се самооценяваш, и да си дадеш максималната оценка. Да има нещо по естествено от това?
Да загробиш страната с милиардни заеми, половината от страната да е под вода, и 40% от населението да под прага на бедността и да не си направил нищо да го помогнеш на закъсалите и да се фалиш ...
това е наглост квадратна.

13.02 2015 в 18:54

ами нали премиера е човек на гоце, как няма да дадат петица

13.02 2015 в 13:48

А в какво точно се изразява тази т.н. стабилност - корупцията ли намаля или нещо свършихте освен да ни щрака с пръсти и да измисля небивали цифри Лилито, че тук трябва милиард за свлачища там трябват 100 милиона за наводнения от пропусната работа на държавни служители и за капак изтеглиха и над милиард за саниране на панелки и намекнаха, че ако не гласуват за герб имало пропуски в документите и следващия можел да се възползва. Не е ли жалко, че този заем за саниране, с който от ГЕРБ така нелепо се гордеят ще го плащат и хората останали без домове след наводненията? Така с празни приказки оценки не се дават питайте Доган като смята порцията.