Зад кулисите на 'Шоуто на Слави' след интервютата (видео)

Последна промяна на 26 ноември 2018 в 09:40 23961 7

Интервютата на първите държавни мъже в "Шоуто на Слави" станаха повод и за много хумор и сатира. 

Фейсбук групата "Ранобудните пияници" пусна забавен клип, взет от филм за Третия райх и субтитриран с реплики на Слави и сценаристите му. 

В клипа има култови реплики като "И чалгаджиите разбраха, че сме се навели пред Борисов", "Тошко сценаристчето да напише, че съм ебати пича и България ме обича" и "Мая изпусна влака, защото държавата ѝ пречи, но братя Галеви ще я докарат".

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

665

7

безпартийна

26.11 2018 в 19:59

Радвам се на падението на Слави и "сценаристчетата". Опасявах се, че макар и чалгар, може да заблуди в "опозиционност" много хора. Макар и с други средства, и Нинова вече не може да заблуди някой с главата на раменете си в опозиционност.

1265

6

HristoSliven

26.11 2018 в 19:09

Много сполучливо и точно на време! Браво!
И когато, някога, дойде време за гласуване на избори, или за чудене на кого може да се вярва - ДАНО (аз харесвам тази дума!), хората се сетят какво говори Славун и какво прави в действителност! Един прецакан референдум от него и "сценаристите" ни стига!

1114

5

Краси

26.11 2018 в 15:45

Забавно филмче, гледал съм го и в други подобни интерпретации, но тук подхожда доста.
Добре е, че Слави си показа истинското лице, та ако реши да влиза в политиката, хората да не се объркат и с него, като с Бареков.

9705

4

ордер

26.11 2018 в 14:38

Еееех Слави и сценаритчета......И ти някой си тошко……
Тая енергия народна поне част да бехте насочили към опозицията и ефект и файда можеше да има, а вие плюехте и я осмивахте повече от управляващите, смеехте се и злобеехте и на Нинова и на Президента особено, а за капак сега станахте за ташак и се оказахте в поза ТЕЛЯК на властимащите. Уж умни, а не разбрахте, че е нужно обединение: ВСИЧКИ СРЕЩУ ГЕРП иначе ще бъдете отстрелвани по единично и байхУЙя ще бъде вечен. Правехте се, че не виждате, че единственият който може с малко помощ да гътне тиквата е Нинова. Лоша добра само тя с малко помощ може да го направи.
Непрекъснато повтаряте за референдума, за гласувалите три и половина милиона българи, но не вденахте ли, не се ли замислихте, че болшинството не са гласували за така поставените въпроси, защото въпросите не бяха реално изпълними, а и явно не бяха подбрани правилно, А ГЛАСУВАХА ПРОСТО СРЕЩУ ШАЙКАТА ГЕРБ.
И пак повтарям, малко от тази енергия да бяхте насочили към опозицията полза щеше да има, а сега подсмърчайте, защото тази народна маса вече ви смята за поредната патерица на байхУЙя!!!!!
И плюйте още против президента, но не можете да му се качите и на малкият пръст, мноого, мноого далеч сте от него!!!!


1368

3

Emigirl

26.11 2018 в 13:32

хаха, в десетката!

3998

2

случайно прочетох

26.11 2018 в 12:03

Екстра са го издокарали :–)))))))))))))))))))))

-32

1

Tabadatko

26.11 2018 в 11:10

ГОСПОДИ. Колко тъжно за Трифонов. Не знаех, че с Тошката сценариста и оня другия работят в такива условия. Това бункера под НДК ли е? :)
Сега разбирам терзанията на Слави. Той е и плейбой, и мегабой. Не виждам причина, да не му дадем цялата власт и да се прибираме по къщите си на село.