Всеки трети парижанин е правил "тройка"

OFFNews 05 януари 2017 в 15:12 8240 1

Париж продължава да е Градът на любовта, показва проучване на сексуалния живот във Франция. Близо една трета от столичани признават, че са правили "тройка", а 22 процента от тях са участвали в оргии.

Над половината парижани са изневерявали, като средно всеки жител на града има 19 сексуални партньора. Това е почти двойно от цифрите при лондончанина.


Изследването е направено между 2000 парижани, които се оказват значително по-активни в леглото и от останалите французи. Извън толицата имат средно по 11 сексуални партньора. В Лондон се задоволяват средно с по 9 интимни връзки.


29 процента от парижани са правили тройка, докато в провинцията числото е по-скромно - 16. Извън столицата едва 8 процента са участвали в оргия. Край Айфеловата кула "масовката" е позната на цели 22%.


66 процента от мъжете са имали забивка за една нощ. Същотото важи за 50% от анкетираните дами. Почти половината от младите парижани са правили секс на публично място.

Столичани не са особено верни половинки. 58 процента от анкетираните са кръшкали. 40 процента от мъжете пък са били с проститутка. Не е учудващо, че 44% от представителите на силния пол имат забежка с човек, чието име дори не знаят. "Само" 14% от дамите са спали с напълно непознат.


13% от анкетираните парижани се представят за гейове, докато в провинцията процентът пада до 7. Проучването доказва, че Париж остава искински рай за сексуални забивки. Цели 43% се определят като необвързани. В останалата част на страната "сингъл" са 33%.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

42249

1

Denis Rizanov

05.01 2017 в 15:25

Да правиш "тройка" съвсем не означава да правиш любов. Какво употребявате, че пускате такива "новини"?