Военновъздушните сили предупредиха американците да не щурмуват Зона 51

OFFNews 17 юли 2019 в 10:09 7150 1

Говорител на американските военновъздушни сили призова хората да не се включват в щурма на военната база Зона 51 в щата Невада, обявен като събитие във фейсбук.

Макар планът да се нахлуе в базата да е написан в шеговит стил, събитието събра над 1 милион последователи и привлече вниманието на военните. В чувство за хумор авторите призовават тълпата да атакува секретната военна зона тичайки - в стила на героите от японската манга анимация. Целта е най-накрая хората да видят доказателствата за извънземни, които мнозина вярват, че се съхраняват от десетилетия в Зона 51.

Военните изглежда допускат, че макар събитието да не е замислено насериозно, то би могло да привлече и реални последователи.

Говорител на Еър Форс заяви пред "Вашингтон поуст", че армията е "готова да защити Америка и нейнaта собственост".

Във фейсбук потребител на име Джексън Барнс пише до американското правителство, че събитието е шега и че не е отговорен, ако хората наистина решат да го направят.

Военновъздушните сили обаче напомнят, че Зона 51 е тяхна тренировъчна база и не съветват никого да отива там.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

13510

1

Mayya

17.07 2019 в 14:24

За какво да ходят там, дори и да има нещо, то до 20.09. всичко ще е покрито, изчистено, несъществуващо и хигиенистката леля Мара (uncle Merry) ще ги посрещне с любов.