Ути Бъчваров и Дичо вдигат наздравица с “Мичурин мУхито” на 8 септември в Царево

Владимир Йончев 04 септември 2012 в 21:32 2751 0

Ути Бъчваров в действие
Ути Бъчваров в действие

Най-вкусният Рибен фест слага официален край на сезона по Южното Черноморие. Специално за него са поканени Ути Бъчваров и Дичо, които ще вдигнат наздравица с “Мичурин мУхито” на 8 септември на пристанището в Царево.

Сред организаторите на бохемския фест са още певицата Белослава и продуцентът Андрей Арнаудов. През тази година община Царево подкрепя официално кулинарния хепънинг. За първи път, специално за събитието, Дичо издава песнопойка с любимите песни от южняшкия градски и кръчмарски фолклор. Част от парчетата ще бъдат изпълнени на живо.

Вместо да се отдадат на съжаление за отиващото си лято, Ути и Дичо ще влязат в ролята на майстори-готвачи и ще ръководят отбори в състезанието за приготвяне на най-вкусната рибена чорба. Сили ще мерят отборите на Царево, Ахтопол, Лозенец, Синеморец, Варвара и Резово. Така, със специална регата, с много риба и коктейли Южното Черноморие ще отбележи едновременно второто издание на Рибния фест и края на активния сезон 2012-а.

Фестът е отворен за всеки, който обича фиестата край морето. За любителите на кулинарните удоволствия Ути ще приготви над 1000 порции миди с ориз по оригинална местна рецепта. 

За доброто настроение на гостите ще се погрижат още местни самодейци и танцови трупи, ще има весела уличка с лакомства и игри за децата и много “Мичурин мУхито” - специален патентован коктейл, който гарантира жарко настроение дори след края на сезона.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови