Тенис звездата Каролин Вожняцки забравила чек за $1.45 млн.

OFFNews 24 септември 2014 в 10:34 6123 3

Каролин Вожняцки

Снимка Wall Street Journal

Каролин Вожняцки

Бившата №1 в женския тенис Каролин Вожняцки е забравила чека си за 1.45 милиона долара от тазгодишния турнир US Open, разкрива в. The Wall Street Journal.

След загубата си от Серина Уилямс на финала на престижния турнир 24-годишната датчанка участвала в церемонията, приела трофея си, дала интервю, събрала си багажа и се отправила към автомобила си, за да се върне в апартамента си в Манхатън.

30 минути по-късно се върнала на кортовете, а на лицето й била изписана паника.

"Забравих си паричната награда", казала тя.

Русокосата подгласничка на шампионката от US Open Вожняцки, която говори 8 езика и има 700 000 последователи в Twitter, пропуснала да попита и за допълнителни спонсорски бонуси в размер на 500 000 долара.

Тя е толкова преситена от финансовите си успехи, че дори не следи банковите си сметки и не е сигурна точно колко плаща на баща си, който е и неин треньор, отбелязва Wall Street Journal. "Баща ми ще работи без пари - той може да има всичко, което поиска", заявява тя.

"Имам достатъчно за храна и за да си купя хубави обувки", обяснява Вожняцки, докато седи в апартамента си в Манхатън сутринта след финала на US Open. "За мен всичко е заради тениса и трофеите, не съм мотивирана от парите", допълва тя.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!
 
X

Да помогнем на украинските деца!