Светът е малък: Уличен музикант зарадва Анди Гарсия в София с музика от 'Кръстникът'

OFFNews 08 декември 2021 в 15:01 13814 0

Снимка Instagram

Холивудската звезда Анди Гарсия бе приятно изненадан при разходката си край Народния театър в центъра на София - уличен музикант, който редовно свири популярната песен ''Parla piu piano'' (пр. от итал. "Говори по-тихо") от филмовата трилогия "Кръстникът". 

Този път уличният саксофонист свири специално за Гарсия и стана на крака, веднага щом разбра кой е семпло облеченият минувач с пурата. Анди не пропуска да възнагради музиканта с банкнота.

"Докато се разхождах в центъра на София, чух позната мелодия, така че завъртях камерата. Гледайте до края за изненадата му", написа в Instagram холивудската звезда, който е в България.

По всяка вероятност Гарсия е у нас за снимките на филма "Непобедимите 4", където е агент на ЦРУ. 

Анди Гарсия играе една от ключовите роли в третата част на "Кръстникът" на Франсис Форд Копола. Там той се превъплъщава в образа на Винсънт Мансини, незаконният син на Сони Корлеоне. Винсънт получава благословията на Майкъл Корлеоне да го наследи като дон, но иска в замяна да се откаже от дъщеря му, в която героят е влюбен.

Оригиналът на "Parla piu piano" е написан от известния италиански композитор Нино Рота през 1972. Освен музиката на първите два филма от „Кръстникът“, Рота е и автор на музиката към филми на Федерико Фелини, Лукино Висконти, Франко Дзефирели.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Andy Garcia (@andygarcia)

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки