София, обичам те! (видео)

Николаос Цитиридис 29 април 2014 в 13:14 26005 19

Sofia I Love You from 26Frames on Vimeo.

София, обичам те

Уникално видео със заглавие "София, обичам те" обикаля мрежата с бързи темпове през последните няколко дни и успя да събере близо 50 000 гледания. Клипът показва по нестандартен начин не архитектурните черти на нашата столица, а по скоро тези, които виждат очите на обикновения човек.

Видеото е дело само на един човек, който се представя под името "26 Frames" ("26 кадъра") и е заснето с обикновена DSLR камера и много талант.

Пред OFFNews създателят на "София, обичам те" разказа, че основната цел на видеото "е да покаже града ни в по-различна от обичайната светлина - и не толкова от гледна точка на инфраструктура и сгради , ами по-скоро от човешка гледна точка".

"Видеото има недвусмислено послание и исках да видя как ще реагират хората на него. Човек много лесно бива погълнат от рутината и ежедневието , а понякога това ни прави апатичнни. Има неща, които не трябва да забравяме", споделя артистът "26 Frames".

"Sofia I Love You" e независим проект и най-голямата инвестиция в него е любовта, с която е направено", разказа още създателят на клипа.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!