Сайт предлага билети за Рая и Ада

Вероника Шербанова 29 ноември 2012 в 21:17 4149 0

Украински сайт за колективно пазаруване предлага билети до Рая и Ада. Снимка: pokupon.ua
Украински сайт за колективно пазаруване предлага билети до Рая и Ада. Снимка: pokupon.ua

Украински сайт за колективно пазаруване пусна в продажба билети за пътуване до Ада и Рая. Офертата на сайта Покупон е валидна до 20 декември 2012 г., ден преди края на света според календара на маите.

„И вие ли чакате с нетърпение 21 декември? Какво ще се случи? Според най-негативните прогнози ще настъпи краят на човечеството. Не вярвате ли? Така или иначе ви съветваме да помислите за бъдещето още днес!“, се казва в обявата.

От Покупон дори предлагат отстъпка от 75% на своите клиенти.

Цената за билет за Рая е 120 гривни (около 15 долара). В пакета „Рай - Ол инклузив“ се включва сертификат за вписването на името на клиента в „Книга на светлината“, резервирано място в Рая, билет за самолет първа класа („Защо да се качвате пеша по стълбите, когато можете да летите?“), удостоверение, с което да се придвижва необезпокояван из Рая и пътеводител.

Билетът за Ада е малко по-скъп – 150 гривни или около 18,5 долара. Пакетът „Ад – Ол инклузив“ е съставен от сертификат за вписването на името на купувача в книгата „Скрижали на Сатаната“ и резервирано място в Ада, билет за свободно падане до Ада, документ за безпроблемно придвижване и пътеводител, от който клиентът може да научи всичко, което му е необходимо, за да оцелее в преизподнята.

От украинския сайт за колективно пазаруване приканват желаещите да побързат със закупуването на билетите, тъй като местата са ограничени.

До моменти билети са си купили 22-ма души.

На 21 декември приключва календарът на маите, който е един от най-древните в историята. Много хора вярват, че това ще сложи края на света.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews