Петолъчка от съветската ера осъмна с гащи (снимки и видео)

OFFNews 13 ноември 2016 в 08:09 12900 5

Петолъчка от съветската ера осъмна с гащи (снимки и видео)

Петолъчка от съветската ера, се събуди изрисувана с очи и шарено бельо. Звездата се намира на върха на сграда в град Воронеж  в Централна Русия и "стилистите" ѝ са направили опит тя да заприлича на Звездата Патрик (Patrick Star) - анимационен герой от популярен американски сериал.

Възстановяването на петолъчката в оригиналния ѝ вид би струвало на местната администрация около  100 хил. рубли ($1,500)

Бързо проучване на местните медии показва, че 60% от жителите на града оценяват новия вид на звездата за забавен. Едва 39% от тях го определят като вандализъм.

Властите издирват феновете на американския анимационен сериал, които "посегнаха" на един от символите на града. За това те могат да лежат 15 дни в ареста.

Снимка: raccoonjake, Instagram

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

25665

5

Victimized

14.11 2016 в 15:35

Какво точно да ни омерзи, ако тези дето рисуват по паметници са същите като тукашните, няма въобще какво да го коментираме.
Вие пък още по малко, все пак имате общи спонсори...
Само малоумници реват срещу ПАМЕТНИЦИ, или ги чупят с чукове, или ги боядисват в розовко.. Глупавото в случая, че повторението доказва твърдението, че това нещо не е прищявка на свободно движещи се демократически частици, а са част от организация която смята, че е над всичко.
Смешни сте......