Отварят копие на кафенето от "Приятели" в Ню Йорк

Ивайло Анев Последна промяна на 16 септември 2014 в 15:41 5496 0

20 години след излъчването на първия епизод от сериала "Приятели", копие кафенето, което често се появява в сериала ще бъде отворено в Ню Йорк за радост на феновете.

Това бе оповестено от компаниите "Уорнър брос" и "Eight o'clock coffee", които си партнират за осъществяването на тази инициатива.

Оранжево канапе, зелено кресло, стена от тухли - нищо няма да липсва в заведението Central Perk ("Сентръл пърк"), което ще отвори врати между 17 септември и 18 октомври в Южен Манхатън.

Посетителите няма да могат да си поговорят с приятелите от сериала - Рейчъл, Моника, Фийби, Джоуи, Чандлър и Рос, но ще могат да се настанят удобно в канапетата, за да изпият чаша кафе, да участват в конкурс, да си направят снимки и дори да послушат "Smelly Cat" - песента, написана и изпълнена от Фийби.

Актьорът Джеймс Майкъл Тайлър, който изпълнява ролята на бармана Гюнтер в сериала, обаче ще се появи в кафенето.

В САЩ първият епизод от сериала "Приятели", който постигна огромен успех в целия свят, бе излъчен на 22 септември 1994 г. от телевизия Ен Би Си. Зрителите проследиха 10 сезона на сериала, който слезе от малкия екран на 6 май 2004 г. Последният епизод от "Приятели" бе гледан от 52,5 млн. телевизионни зрители.

Действието се развива в Манхатън, но сериалът е заснет в Калифорния - в студиата на "Уорнър брос" в Бърбанк, с изключение на заснетия в Лондон финален епизод на четвъртия сезон

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови