"Музейко" организира специална тийн вечер за Свети Валентин

ОFFNews 10 февруари 2016 в 18:45 4516 0

Ако си между 13 и 19-годишен (или можеш убедително да се държиш като такъв, дори отдавна да си ги навършил) и се чудиш къде да отидеш на среща на 14 февруари - "Музейко" те кани на специална тийн вечер между 18:00 и 20:00 часа в деня на влюбените.

Добре дошъл си, разбира се, и ако просто си настроен празнично и търсиш страхотно място, за да прекараш вечерта, пишат от музея.

За всички посетители ще работи и Планетариумът, където екипът на "Музейко" предлага извънредно (романтично) научно шоу от 18:30 часа. След края на програмата Планетариумът ще остане отворен и всеки, който не е успял да си вземе билет за шоуто, ще може да погледа красивите звезди и далечни планети, които ще се проектират до затварянето на научния център.

От 19:30 часа екипът на "Музейко" ще организира и ателието "Тайнопис за влюбени шпиони", в което ще може да научите как да изпращате съобщения, които само двамата можете да разгадаете, ще те покани да видиш науката зад влюбването и ще те предизвика да участваш в екипно предизвикателство.

Входният билет е на цена от 5 лв., а шоутo в Планетариума от 18:30 струва допълнителни 2 лв.

Деца под 12 години няма да бъдат допускани след 18:00 часа.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови