Quantcast

Моята голяма луда руска сватба (галерия)

OFFNews Последна промяна на 31 януари 2014 в 15:12 20374 8

1/1

Всеки иска да има хубави снимки от сватбата си. Повечето хора залагат на обикновени снимки - с приятели, шаферки, кумове и роднини. Руснаците обаче винаги са нестандартни във всяко отношение, дори и при избора на сватбените снимки.

В галерията може да разгледате едни наистина уникални фотоси от подбрани руски сватби.

 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

01.02 2014 в 15:40

Почти няма разлика меьду бе-ге и ру манталитета. Само дето в руската провинция е по-голяма мизерия от нас, а в големите им градове по-големи разбойници и крадци.

31.01 2014 в 21:53

До sancho
Такава ли била работата.Аз пък си мислех, че Чайковски и Рахманинов или Прокопиеф са им дали добро музикално наследство и култура.Що се отнася до циганската руска музика, то тя е пъти по -хубава и популярна от любимата ти чалга.Очи чёрные-класически руски цигански романс, изпята е даже от Луис Армстронг.Много културни хора по света проявяват интерес към руската циганска музика.Тоя Азис се опита да го лансира някой там, сигурно Киркоров, но нещо не се получи, хората веднага разбраха, че това е гротескно.Посмяха се, погавриха се на клиповете му и толкова.
Голяма държава, хора всякакви-има кой да харесва и простотии, но в основата си народа е много култрен.
Това последното, което си написал важи за почти всички държави.

31.01 2014 в 20:48

@до по-потника: по-полека с алтернативната история, щото да не се подхлъзнеш- ами ако пък зетя на иван грозни с татарско име, беше малко по-алчен и беше запазил трона му за себе си, сега всички турци примерно щяха да пишат на български и да се черкуват в православни църкви, пък може и ти щеше да пишеш на полутурскоруско с латинско i и y за цвят.
За това дали руснаците харесват турска или циганска музика, не бъди толкова сигурен, щото има и цигански ансамбли, дето я изпълняват там, пък и бг чалгата дори е популярна - дали Азис е популярен там повече от Араш,не зная, но и да не е - не се дължи на високата им музикална култура.Там всеки външен певец или стил бързо става популярен,дали е латино или чалга,дали джаз или инди - няма значение.

31.01 2014 в 20:28

до охлю-бохлю
Еми и ти ако беше имал поне един читав управник щеше да си бял.Ако не бяхте вие може би щяха да използват латиница и да са си мноо гот.Това всъшност е банално.Ако не бяха те, сега щеше да пишеш същите тъпизми, само че на турски.В Русия има много малко цигани и те са много по цивилизовани от същите в България.Така, че циганията е при теб и около теб, а може би и в теб.Руснаците не слушат и не харесват турска музика или музика с турски елементи-чалга, а в българия 80% от хората са чалгаджии.Фекален тумор ти поне да беше Немец или Англичанин та да ги съдиш, а ти прот каруцар с ляйняно мнение......

31.01 2014 в 20:25

МИ СОРИ,балканджи, ама примерите ти ептен неуместни, велик адмирал и велик поет на Рашкатъ, са си с авфрозакваска, пък едни други техни велики пълководци и поети, даже имат още по-екзотична или чуждоземна, макар и не пиндостанска, ами хем дребнобританска (по твоя речник:)), ама ти рашкански язиык не знаеш добре,та надали ще разгадаеш загадката.

31.01 2014 в 20:07

Кадровото ниво на Компанията пада с часове. Друго си е негърска или латиноамериканска сватба в Пиндустан. Културна работа.

31.01 2014 в 16:03

Друго си е да изглеждаш като чалга звезда в рокля - торта и мама, тате, баба и сие тетки, лелинчовци и съседи доволно и достолепно да папкат кебапчета, ама руснаците - "бели цигани"...

31.01 2014 в 15:55

Като бели цигани са ... Те са си и такива де. Ако не бяхме ние и писменост нямаше да имат, щяха да са като бели маймуни - Еuropean rednecks. Добре, че са имали 1-2ма читави управници през вековете - Петър Първи и Екатерина Велика, че щяха да си умрат като олигофрени - не, че ся не са!