Млади меринджеи (децата, които купиха Дипломатическия клуб)

OFFNews 09 септември 2016 в 21:34 31604 10

Йордан Йорданов и Ванеса Тодорова

Тази седмица стана ясно, че новорегистрираната старозагорска фирма "Ексклузив уеб дизайн" ООД, чийто капитал е 3 лева, спечели на търг Дипломатически клуб "Бояна" за 8,5 милиона лева без ДДС.

До наддаване за имота в Агенцията за приватизация и следприватизационен контрол (АПСК) не се е стигнало, тъй като е нямало други кандидат-купувачи за резиденцията.

Дяловото участие в новия собственик на атрактивния имот е разпределено между трима души.

Това са Ванеса Томева Тодорова, Йордан Станимиров Йорданов и Димитър Старимиров Йорданов. Регистрираните им дялове са равни - по 1 лев. В сайта на "Ексклузив уеб дизайн" е отбелязано, че фирмата се занимава с "цялостна интернет реклама на европейско ниво" и интернет оптимизация.

Поне до петък новите собственици на Дипломатическия клуб не криеха и профилите си в социалните мрежи. От тях става ясно, че Ванеса Тодорова е на 21 години, Йордан Йорданов - на 24, а Димитър Йорданов - на 20.

Ванеса Тодорова е завършила Професионалната гимназия по строителство, архитектура и геодезия в Стара Загора, а Йордан и Димитър Йорданови са студенти в Минно-геоложкия университет в София.

Йордан Йорданов и Ванеса Тодорова

Ванеса Тодорова

Йордан Йорданов

Димитър Йорданов

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

17439

8

мнение от IP

10.09 2016 в 10:01

Хора, това са от измамниците, предлагащи на фирми "излизане на челни места в Google". Този род измамници звънят на фирмените телефони и твърдят, че фирмата се била съгласила. Пращат фактури за "продължаване на услугата" всяка година направо по куриер да се плати. Нашата фирма даде веднъж едни грешни 100 лв. И понеже на един такъв казах по телефона, че не искаме такава "услуга", той ме заплаши, че "ще ни задраска" с червено в Google. И в Google maker беше публикувал "затворено завинаги на нашия адрес" и прати това на служебния ни имейл. Много станаха далавераджиите в БГ, ама ще им приседне все някога...

17898

2

кикимора

09.09 2016 в 23:10

Важното е парите и условията. Там е заровено кучето.
Сега като почне едно разтакане..