Кой прави най-хубавото кафе?

OFFNews 26 юни 2015 в 00:34 6637 4

Снимка Булфото

Горан Хубер с 22-матафиналисти в Бариста кафе шампионата на ОМВ

Кой прави най-хубавото кафе? ОМВ намери начин да отговори на този въпрос, поне що се касае до собствените й бензиностанции.

В продължение на месец клиентите имаха възможност да попълват анкетни карти и да оценяват работата на служителя, който ги е обслужил. В резултат на това 120 от служителите, събрали най-много на брой гласове взеха участие във VIVA КАФЕ Бариста шампионат. "Барист" е аналогът на "сомелиер" в областта на кафето.

Конкурсът се проведе в два кръга в цялата страна. До финала достигнаха 22-ма участника, а професионално жури определи за победител Вероника Мирчева от бензиностанцията на ОМВ в Поликраище. Освен другите си награди, тя ще отиде на специално обучение в кафе-института на Горан Хубер в Инсбрук Австрия.

Титулованият бариста-майстор Горан Хубер е експертът, който обучаваше служителите на ОМВ в изкуството за приготвяне на кафе.

Проведохме специални обучения на служителите, за да сме сигурни, че всички наши клиенти получават качествено приготвено кафе и безупречно обслужване, каза при награждаването Петър Величков, управител на ОМВ-България.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови