Кой прави най-хубавото кафе?

OFFNews Последна промяна на 26 юни 2015 в 00:34 5714 4

Снимка Булфото

Горан Хубер с 22-матафиналисти в Бариста кафе шампионата на ОМВ

Кой прави най-хубавото кафе? ОМВ намери начин да отговори на този въпрос, поне що се касае до собствените й бензиностанции.

В продължение на месец клиентите имаха възможност да попълват анкетни карти и да оценяват работата на служителя, който ги е обслужил. В резултат на това 120 от служителите, събрали най-много на брой гласове взеха участие във VIVA КАФЕ Бариста шампионат. "Барист" е аналогът на "сомелиер" в областта на кафето.

Конкурсът се проведе в два кръга в цялата страна. До финала достигнаха 22-ма участника, а професионално жури определи за победител Вероника Мирчева от бензиностанцията на ОМВ в Поликраище. Освен другите си награди, тя ще отиде на специално обучение в кафе-института на Горан Хубер в Инсбрук Австрия.

Титулованият бариста-майстор Горан Хубер е експертът, който обучаваше служителите на ОМВ в изкуството за приготвяне на кафе.

Проведохме специални обучения на служителите, за да сме сигурни, че всички наши клиенти получават качествено приготвено кафе и безупречно обслужване, каза при награждаването Петър Величков, управител на ОМВ-България.

Виж още за:
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

03.07 2015 в 23:35

"Барист" е аналогът на "сомелиер" в областта на кафето.".. а ти си аналог на журналист. Хайде да почетем е малко, преди да се изказваме ( пишеме) неподготвени

Master barista level 1 and member of SCAE.
P.S. Никой уважаващ себе си barista няма да работи с кафе машина (пълен автомат) на ОМВ.
Но при такъв премиер такива журналисти!

27.06 2015 в 00:31

А кой е победителят от конкурса: "Сипвам по - малко гориво на клиентите"?

26.06 2015 в 13:10

Офнюз са изпили някое кафенце, за да рекламират омв.

26.06 2015 в 10:49

Опитвате се да ме накарате да спирам в ОМВ?