Юбилеят на Левски на 3-то място в класация, спонсорирана от National Geographic (снимки)

OFFNews Последна промяна на 11 юли 2014 в 19:14 10528 0

Класираната на трето място снимка, заснета малко след 00:00ч. на 24 май

Потребители в Dronestagram класираха на трето място снимка от небето над Националния стадион "Васил Левски", уловила момент от зарята за 100-годишния юбилей на Левски София.

Класацията на потребителите на Dronestagram, спонсорирана от National Geographic, постави на трето място снимката, направена малко след 00:00ч. на 24 май в София.

На 23 май Левски и феновете му отпразнуваха подобаващо стотния рожден ден на тима с приятелски двубой срещу Лацио, а малко след това, точно в полунощ, няколкоминутна заря избухна и озари небето над Националния стадион "Васил Левски".

В сайтът http://www.dronestagr.am/ и в приложението за смартфони Dronestagram се публикуват само снимки, заснети от небето с малки висококачествени камери, обикновено издигнати чрез малки вертолетчета, наподобяващи играчки.

Благодарение на любителите на приложението "вертолетчето" над София се е класирало на трето място в класацията на потребителите, а пред него са само:Второ място: Католическа катедрала от малкия град Санари сюр Мер в югоизточна Франция.Първо място: Водопадът Тамул в Мексико, известен както с височината си от 105 метра, така и с кристалната си вода. 


Класация на снимки от Dronestagram, подбрани от жури:Трето място: Залязващото слънце над друго градче от югоизточна Франция - Анеси Второ място: Снимка от парк в Манила (Филипини) със заинтересувани от малката камерка гражданиПърво място: Победителят в конкурса на журито е снимка, заснета над Националния парк в Индонезия 

 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови