Halloween в последната минута

Николаос Цитиридис 30 октомври 2012 в 12:14 4393 0

Когато животът ти даде лимони...
Когато животът ти даде лимони...

 

Ако в последния момент са ви поканили на купон за Halloween, а пък нямате костюм, има безброй варианти - хем бързи, хем евтини.

Напук на всички костюми на Батман, Супермен, полицаи и разни страховити герои, има и други, които по-скоро ще развеселят компанията на празненството.

Първо трябва задължително да посетим някой магазин за левче, тъй като там освен, че има около милион китайски произведения, има и милион евтини такива. Идеите от там направо бълват. Можете да си намерите какво ли не и то за кратко време. Вярно е, че ще се развалят или скъсат бързо, но какво от това, като ще го ползвате само една вечер.

Друг вариант за бърз костюм е следното - слагате една риза и вратовръзка, отгоре един прозрачен дъждобран, махате качулката, след което намазвате дъждобрана с червен маркер или лак. Ако имате нож в ръка или даже брадвата на дядо, ставате перфектният сериен убиец.

 Парти очилата са доста популярни по купони и също се считат за вид маскировка. Продават се в супермаркети и къде ли не, а и цената им е не повече от 3-4 лв.

Гримирането също е бързо и евтино - винаги може да сложите едни котешки мустаци или да заприличате на пират за отрицателно време.

Бялата тениска винаги може да се трансформира. Надписът върху нея може да създаде настроение. Ефектни надписи върху тениски могат да бъдат "Това ми е костюмът" или например да напишете "Животът" върху фланелката и да раздавате лимони цяла вечер, надявайки се някой да направи лимонадата.

Очакваме вашите предложения в последната минута - в коментарите.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Да помогнем на украинските деца!