Гладен клиент уби разносвач на пици

Последна промяна на 12 октомври 2012 в 13:52 2296 5

Снимка: sxc.hu
Снимка: sxc.hu

Прегладнял клиент убил разносвач на пици, който се забавил с 40 минути. Драмата се разиграла в централната част на Мексико, съобщи АФП.

Тялото на мъжа било открито в понеделник край Тетла де Солидад, на 140 километра от столицата Мексико сити. Ръцете и очите на жертвата били завързани.

Разносвачът е бил видян за последно в събота, когато тръгнал, за да достави пицата.

Разследването отвело властите до дома на последния му клиент. Когато разбрал за какво го търсят, 22-годишният мъж се нахвърлил върху полицаите.

При обиск в дома му те открили мотопеда на разносвача.

Младежът признал, че ударил разносвача, защото много закъснял с доставката на пицата. След това с помощта на приятелката си го държал в плен в следващите 5 часа.

Разносвачът направил опит да избяга, убиецът му се нахвърлил върху него и му нанесъл няколко удара с нож. Тялото захвърлил в празен парцел, който се намирал наблизо.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

13.10 2012 в 09:10

Вие имате ли абонамент? Дори и анотациите ли не са публични в афп? Айде стига.

13.10 2012 в 01:37

На това му казват "информационен поток". Неизбежно съдържа и глупости.
Само умни неща, не пише даже в "Нейчър", нито в тежките аналитични списания. Наистина умни неща пише само в дебелите монографии, които пък не са попара за масова публика.
Като не те интересуват глупостите - не ги чети, кой те кара? Друг пък повръща от икономическите анализи, или от разследванията за милионни кражби. Кое от двете крила да изгоним, и някак да продължим да съществуваме?

13.10 2012 в 00:15

http://veusnoticias.com/increible-mataron-a-un-repartidor-de-pizza-por-llegar-tarde/

Отделно - гугъл, afp+pizza+mexico

Франс Прес не е новинарски сайт, а информационна агенция. Не всичко е достъпно за крайния потребител, иначе местните новинарски медии по света на биха плащали абонамент все пак...

12.10 2012 в 17:15

Гледам 90 минути не ви стигат да намерите оригиналната статия в афп. Сега по-лесна задача - дали ще намерите Тетла де Солидад в Мексико?

12.10 2012 в 15:35

Край! Това беше последното ми посещение в този новинарски сайт. Такива простотии мога да ги "научавам" и от бтв.

Впрочем стана ми интересно, че AFP може да са изпаднали до такова равнище и да публикуват такива глупости. Бихте ли публикували линк към оригиналната новина от афп?