ФИФА 15 по-реалистична от всякога (снимки)

Деян Спасов 08 август 2014 в 21:03 8770 1

EA Sports добавя и технология за проверка на всеки гол в играта, подобно на така наречената Goal line technology, приложена успешно на Световното първенство в Бразилия това лято

Известният футболен симулатор ФИФА 15 за първи път ще предложи на феновете всички стадиони от английската Висша лига, както и все повече песни на агитки от цял свят.   

Технология за проверка на всеки гол в играта е само едно от новите въведения във ФИФА 15. Създателите на играта обещаха, че тя ще бъде "по-голяма и по-добра от всякога", след като удължиха и разшириха партньорството си с английската Висша лига до 2019 г.

Уговорката между двете страни ще направи английското първенство най-реалното в тазгодишната версия на футболния симулатор. Вече ЕA Sports ще може да сканира много от лицата на футболистите, за да ги приложи максимално добре в играта си, както и ще използва записи на реакциите на публика и футболисти от истински двубои през сезон 2013/2014.

Създателите на играта официално обявиха, че ФИФА 15 първо ще излезе в Северна Америка на 23 септември 2014.

В Европа играта ще бъде пусната на пазара два дни по-късно. 

Платформите, на които ще може да се играе футболния симулатор, ще включват новите Playstation 4 и Xbox one, както и традиционната вече PC версия и версии за Nintendo 3DS, PlayStation 3, Playstation Vita, Wii и Xbox 360.

Еден Азар от Челси, Емануел Адебайор от Тотнъм, Джак Уилшър от Арсенал, нападателят на Манчестър Сити Серхио Агуеро и вратарят на Манчестър Юнайтед Давид Де Хеа са няколко от многото лица, които ще бъдат детайлно сканирани за новата версия на ФИФА.


















В галерията към новината можете да видите и как ФИФА 15 ще изобрази стадионите на отборите от Висшата лига. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови