Феновете на Селена Гомез се молят за нея и за България

Вероника Шербанова 22 май 2012 в 11:44 5098 0

Селена Гомез няколко няколко часа преди земетресението. Снимка: Twitter
Селена Гомез няколко няколко часа преди земетресението. Снимка: Twitter

Новината за земетресението в България се разнесе по-бързо от феновете на Селена Гомез, отколко от световните медии. Те веднага създадоха групи в Twitter, в които да изразят съпричастността си със случващото се в страната.

Малко след съобщението за земетресение в България с магнитуд 5,8 по скалата на Рихтер феновете на Селена Гомез се притесниха за това, което може да се е случило с любимката им, която снима у нас филма "Getaway". Те веднага направиха група в Twitter, където да изказват пожеланията си всичко да е преминало благополучно и звездата да не е пострадала. Туитовете в групата „Pray for Selena” продължават и до момента.

Малко след активизирането на феновете на Селена, някои от включилите се ги обвиниха за това, че не са по-съпричастни със случващото се в страната ни и опасността, която съществува не само за старлетката, но и за всички българи.

Затова малко по-късно беше създадена нова група - „Pray for Bulgaria”. Сега надеждите да няма пострадали са отправени към всички, живеещи в България.

Това е последната седмица на Селена Гомез в София, в края на която приключват снимките на филма „Getaway” и звездата се връща в Калифорния. Звездата благодари в Twitter на феновете си за подкрепата. "Земетресението беше страшно, но важното е, че всички са добре", написа тя.

Няколко часа преди трусовете тя качи своя снимка, на която си почива, като чете книга. "Наваксвам с четенето на снимачната площадка с "Funny Or Die" написа тя.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови