Фейсбук налага новия облик за всички от днес

Борислав Белев 30 март 2012 в 18:58 1784 0

Фейсбук налага услугата си Timeline (от англ. - „времева линия“) на всички поребителски профили от днес. Хилядите оплаквания, които различни потребители изразяват всеки ден, не оказаха никакво влияние върху интернет гиганта.

Хората с профил във Фейсбук ще получат услугата и ще имат точно 1 седмица да променят, наместват и изтриват различни неща, като в крайна сметка, след изтичането на този срок промяната се налага върху профила и Timeline ще краси началната страница на всеки потребител.

От блога на самата компания казват, че „Timeline е един прекрасен инструмент, който позволява на хората да изтъкнат снимки, постове и събития от живота си, които ще им помогнат да разкажат историята си“.

Според статистика на платформата за социален маркетинг Wildfire потребителите, които са сменили външния изглед на профила си с Timeline, са видели скок в харесванията на публикациите си. Само сериозните компании с десетки милиони фенове са видели спад в харесванията. Това, разбира се, са статистики с малък брой профили и истинските цифри ще се покажат, след като услугата мине на линия за постоянно.

Повече за Timeline можете да научите от клипчето на Фейсбук, публикувано тук.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови