Бързи и яростни 8 ще е факт до две години

OFFNews Последна промяна на 24 април 2015 в 14:55 8922 0

Подготвя се осми филм от поредицата "Бързи и яростни", който трябва да се появи по екраните през 2017 година, съобщи Холивуд рипортър.

"Това ще е първият филм от поредицата след смъртта на Пол Уокър", поясни Вин Дизел - една от емблемите на екшън поредицата "Бързи и яростни".

За момента "Бързи и яростни 7" оглавява боксофис класацията в Северна Америка от излизането си по екраните в началото на април, събирайки над 1 милиард долара приходи.

"Ще направим най-хубавия филм, който някога сте гледали", увери Вин Дизел на изложението Синемакон в Лас Вегас. Той добави, че е планирано филмът да се появи по екраните на 14 април 2017 г.

Актьорът обаче не даде подробности за действието в новия филм и не потвърди дали другите звезди от поредицата Дуейн Джонсън "Скалата", Мишел Родригес, Джордана Брустър, Тайрийз Гибсън и рапърът Лудакрис ще участват в това продължение.

Дизел също припомни, че в рамките на предишно издание на същото изложение е обявил датата на излизането на "Бързи и яростни 7" по екраните. "Тогава бях придружен от брат си Пабло", каза той, имайки предвид Пол Уокър.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови