Арестуваха мъж, казвал, че Дядо Коледа не съществува

Последна промяна на 26 ноември 2012 в 10:08 1678 4

Дядо Коледа. Снимка sxc.hu
please visit my istock gallery for more images of santa http://www.istockphoto.com/user_view.php?id=946351

24-годишен мъж беше арестуван в Канада, защото развалил празничното настроение на деца по време на парад - казал им, че дядо Коледа не съществува.

Мъжът бил с прическа, напомняща на дяволски рогца, за да стряска децата. Подобно на сценария от филма "Гринч", неизвестният противник на празника искал да развали Коледата на всички присъстващи, съобщава ABC.

По време на парада "Сейнт Никалъс" мъжът е арестуван по обвинения за пиянство и нарушаване на обществения ред.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

26.11 2012 в 15:53

Точно така за хулиганство и като четете чуждата преса не се превръщайте в жълти медии.Тук сме способни да изопачаваме фактите ве името на това да се харесаме на управляващите днес.Утре ще го направим и за следващите,по следващите докато един ден видим ,че няма за кого да коментираме!Къде са арестуваните за източване на Белене например драги съграждани?Защо не пишете за тях ,а обратно пишете доноси и клевети за тези където задаваме такива въпроси.Премиерът "забранил"да се говори за Станишев,ама всички все за него приказваме ,а някои действат и за него ,за партията му любима.Да има арестувани за това?Няма и няма да има защото съм сигурен ,че има много които действат "под прикритие"в името на столетницата и нейните кадри.Те са навсякъде,не се чудете и в МВР ,в здравеопазването ,в прокуратурата ,в следствието ,че и в родните зандани дори!Пишете ,пишете и добре препрочитайте това което говорят за нас зад океана!

26.11 2012 в 12:06

Точно така. В търсене на сензации стана честа практика - да се изкривява истината и малозначителни нещица, да се представят като кой знае какво. Ама ако беше нещо новооткрито, примерно за съставките на диетичната кола, нямаше въобще да се спомене.

26.11 2012 в 11:23

Арестували са го за хулиганство, а не за крилати фрази.

26.11 2012 в 10:18

Бреййй, че в Канада Коледата дойде ли вече?!? Къде ноември... Ей, във всичко са по-напред от нас тези "западняци"!!! :):):)