Адел в ролята на свръхкапризна кифла (видео)

OFFNews 19 февруари 2016 в 12:00 14929 1

Адел се превъплъти съвършено в ролята на свръхкапризна знаменитост за целите на ток-шоуто на американския комик Елън Дедженеръс.

Адел е изпратена да изиграе сценката в заведение пред нищо не подозиращ негов служител. През цялото време Адел е със слушалка и Елън й дава инструкции какво да каже или направи.

Първо световната знаменитост си поисква напитка голям размер в чашка малък размер, с което доста обърква служителя, който се опитва да излезе от положението, като предлага да я изсипе в две чашки малък размер, но Адел е непреклонна.

Първовачално Адел отказва всички предложения за видове напитки на служителя, след което, под инструкцията на Елън, решава, че всъщност ще вземе от всичко.

В един момент решава, че й се яде пшенична трева, каквато има в саксия до служителя, вади ножица от чантата си, срязва си и започва да я дъвче, а погледът на служителя вече издава леко отвращение.

След като си е поискала голяма напитка в малка чаша, решава, че вътре трябва да й изсипят и алкохол, който вади от чашата си.

След целия тормоз над невинния служител Адел изсипва съдържанието на чантата си на плота, не намира портмоне и решава, че може и да не плати, "защото аз съм знаменитост", в резултат на което служителят е принуден да каже, че с позволението на мениджъра дори това може да й бъде позволено. Тогава певицата се "смилява" над него и му казва: "Знаете ли какво ще направя? Ще кажа на Елън Дедженеръс да плати, защото тя ми казва какво да кажа през цялото време".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови