3-годишен дарява косата си на онкоболни деца

Последна промяна на 15 март 2013 в 10:20 5910 5

Малко момче дарява косата си за онкоболни деца. Снимка DailyMail.
Малко момче дарява косата си за онкоболни деца. Снимка DailyMail.

Момче на 3 годинки ще дари косата си за деца болни от рак.

Малкия Елайджа Едни от Хемпшир, никога не се е подстригвал, но сега няма търпение да отиде на фризьор,  за да може неговата коса да бъде дарена за деца, болни от рак.

Елайджа трябва да събере 350 британски лири, за да осигури перука на онкоболно дете.

По думите на г-жа Едни, Елайджа често е бъркан за момиченце и сега той иска да заприлича на брат си, който има къса прическа на бодлички.

"Елайджа винаги е имал красива коса и за това я оставихме да расте. Тя е като коприна", разказва майката на хлапето, цитирана от Daily Mail.

Дарението ще отиде при фондацията "Малки принцеси", която изработва перуки за малки деца пострадали от коварната болест.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

15.03 2013 в 13:18

"...пострадали от коварната болест." Болестта не може да бъде коварна. Коварни са хората, които са превърнали рака в индустрия. А как се превръща една болест в индустрия? Ами лесно - забранете всички лечебни средства за нея дадени от природата и ги заместете със скъпи лечения с РАДИАЦИЯ (wtf?! srsly) и други методи които да доубият пациента и да сломят вътрешното има желание за борба.

15.03 2013 в 13:10

Изобщо, това жените да имат дълги коси, а мъжете - къси, е мода от няколко столетия, при това - не по целия свят. Няма обективни причини да сме сигурни, че няма да се промени. Толкова за модерните семейства. А па ако разпределението на пишките правеше доброто отглеждане и възпитание на деца, значи светът е тотално пълен с педераси. Съдейки по резултатите.

15.03 2013 в 11:33

Това там било момче?

Това се наричат извратени родители. Да не са някои от онези "модерни семейства", в които и маме и тате имат пишки? Или обратното - и мама и тате нямат?

15.03 2013 в 11:09

Никой не те задължава да четеш всичко... А позитивен, светъл и добър свят се гради с такива дела, иначе, какво? Само да потъваме в несправедливостта и да потъваме в черната дупка оголемявайки аурата на отчаянието...

15.03 2013 в 10:23

Това сериозен материал ли е, или редакторът още не е пил кафе?