20 Super Hot - класически плодов слот с прогресивен джакпот

OFFNews 25 юли 2022 в 20:15 1278 0

supahot
20 super hot

Слот машината 20 Super Hot е проектирана от студио EGT и принадлежи към жанра слотове с плодове и барове. Голямото предимство на тази игра е наличието на прогресивен джакпот, който ви позволява да се борите за по-големи печалби. Слот машината се появи в онлайн казината през 2015 г., но все още остава високо сред най-популярните слотове. Какво друго си струва да знаете за 20 Super Hot?

Най-важната информация за слот машината 20 Super Hot

Слотът за плодове Super Hot 20 се състои от пет въртящи се барабана със символи, подредени на три реда. В игралното поле има 20 печеливши линии, върху които можем да изградим печеливши системи. За да спечелите, са ви необходими поне три еднакви символа, подредени на една печеливша линия. Ще спечелите най-много при системи, съставени от пет символа. Печелившите комбинации трябва да започват от първия барабан и символите трябва да се движат през барабаните.

Играта 20 Super Hot има много приятна настройка, която значително увеличава удоволствието от забавлението. Въпреки че се появи в казината през 2015 г., тя все още е много популярна сред играчите. Прогресивният джакпот е от голямо значение, тъй като позволява да грабнете наистина големи печалби.

Какви символи има на барабаните на този слот?

20 Super Hot е представител на жанра на плодовите ротативки. Следователно, барабаните включват символи като череши, портокали, лимони, череши, сливи, дини и грозде. Имаме и два специални символа за увеличаване на шансовете за печалба.

Lucky Seven е Wild символ, който може да замести всеки стандартен символ на игралното поле, като по този начин създава най-печелившата ръка. В същото време седмиците са най-ценните символи, които могат да бъдат намерени на барабаните на слот машината. С пет от тези символи можете да спечелите 50 пъти своя залог. Златната звезда е скатер символ и не е необходимо да е на линия, за да предложи на играчите печалба.

Gamble се предлага в 20 Super Hot, което ви позволява да умножите печалбите, получени по време на последното завъртане. Бутонът Gamble ще се появи в прозореца Last Win. С негова помощ можете да преминете към мини-игра, в която да познаете цвета на скритата карта. Доброто решение ви позволява да удвоите печалбите си, докато допускането на грешка ни коства загубата на спечелената сума.

Как работи прогресивният джакпот 20 Super Hot?

Слот машината 20 Super Hot идва с прогресивен джакпот. По време на играта имате произволен шанс да уцелите бонус функция, където има шанс да спечелите джакпота.

Ако намерите такава функция, ще бъдете отведени до мини-играта с разкриващи карти. Можете да разкриете девет от дванадесетте карти. Слот машина 20 Super Hot има четири джакпота: спатия, купа, каро и пика. Всеки пот има различна сума. Разкривайки три карти от една и съща боя, вие събирате джакпота според зададения цвят. Най-ценният е наборът от пики, който може да предложи големи печалби.

Как да играете слот за плодове 20 Super Hot?

Първата стъпка е да изберете своя залог. Бутоните с присвоени стойности са налични в долния панел. Щраквайки върху даден бутон, ще започнете да търгувате за избраната сума. Слотът 20 Super Hot позволява разнообразни залози. Като щракнете върху бутона за информация, можете да прочетете таблицата с изплащанията и инструкциите. В играта не е възможно да се конфигурира режимът на автоматично завъртане, при който всяко следващо завъртане на барабаните да стартира спонтанно. Всяко завъртане се стартира с натискане на бутона със залога.

Играйте безплатно на слот за плодове 20 Super Hot

Познаването на слот машината е полезно, когато играете с истински пари. Ако искате да научите как тази машина работи по безопасен начин, можете да я стартирате безплатно, в демо режим. Играта се играе с виртуални чипове, така че няма риск от понасяне на загуби.

Развлекателният геймплей ви позволява безопасно да научите всички механизми на слот машината и по този начин да се подготвите да играете с истински пари. Освен това е интересна алтернатива за хора, които играят на казино слотове само за забавление.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews