2-годишно разтопи интернет с „Обесването на Васил Левски“

Виктория Викторова 17 септември 2012 в 12:48 37461 30

2-годишно момченце трогна хиляди интернет потребители със своеобразен рецитал на стихотворението „Обесването на Васил Левски“ пред камерата на своите родители.

Освен с наизустяване на цялата творба на Христо Ботев, малкият Борил разтопи зрителите и с артистичния завършек изявата си – поставяйки ръка на сърцето си.

Само за няколкото часа, в които видеото се намира в интернет, то е гледано от 3400 души, като цифрата се увеличава със стотици на всеки няколко минути.

Коментаторите са единодушни: „Първо „браво“ на родителите след това и на детето!!!“, „Това дете е истински БЪЛГАРИН“, „Дано да има повече такива деца!“. Същите са отзивите и във форума на OFFRoad-Bulgaria.com – едно от първите места, в което клипчето се появи: „Искам БЪЛГАРИЯ, да има много такива деца...“, пише Димитър Насков, подкрепен от потребителя HD: „Браво на детето, браво и на родителите му, че са му повлияли в тази насока! Дано България да има повече такива деца наистина... Особено финалът на рецитала беше много въздействащ!“.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Подкастът на OFFNews