15 от най-силните снимки на 2016 г. на Reuters

OFFNews 20 декември 2016 в 18:25 13157 3

Reuters - една от най-големите информационни агенции с фоторепортери по целия свят, улавя някои от най-големите моменти в историята. Ето някои от най-запомнящите се техни снимки от изтичащата 2016 година. Те бяха публикувани в http://www.boredpanda.com/.

#1Бебе гигантска панда пада от сцената, където са сложени 23-те бебета, родени през 2016 г. в изследователската база в Чънду, Китай. Снимката е направена на 29 септември.

#2Крави почесват по главата коте в кравеферма в град Гренби, Канада, докато чакат да бъдат издоени. 26 юли 2016 г.

#3Две атлетки показаха какво означава олимпийски дух на Олимпийските игри в Рио тази година. Ники Хамблин от Нова Зеландия спря да тича по време на състезанието, за да помогне на конкурентката си - Аби Д'Агостино от САЩ. Хамблин се спъна и падна. Падането предизвика и спъването на следващата я Д'Агостино. Новозеландката остана да лежи на пистата, а съперничката й се изправи, но вместо да продължи, остана, за да помогне на Хамблин да се изправи. Двете продължиха заедно, като Д'Агостино накуцваше.

#45-годишният Бьорн се усмихва, докато показва пеперуда Калиго (Caligo) по време на изложба на пеперуди в Националния исторически музей в Лондон, Великобритания.

#5
Демонстрантка и полицай по време на протест в Чили на 11 септември.

#6

Протестиращ използва ракета за тенис, за да върне кутия със сълзотворен газ по време на протест на 2 юни в Ница, Франция, срещу предложени от правителството промени в трудовото законодателство.

#7

Ленивец се държи за мантинела на магистрала в Кеведо, Еквадор. Патрулиращ полицай видял ленивеца, който няколко пъти се опитал да пресече и върнал животното в естественото му обитание, след като първо го закарал на ветеринарен лекар, който установил, че ленивецът е в отлично здраве.

#8

Гримират индийския модел, оцеляла след заливане с киселина, Решма Кереши преди модно ревю в Манхатан.

#9

Дистанционно управляем самолет - вещица лети над квартал в Калифорния по залез слънце на Хелуин.

#10

Коне гледат през прозореца на конюшната си в село Ересели, Гърция. 27 май 2016 г.

#11

Канадският баскетболист Адам Ланчия прегръща съпругата си, след мача на нейния отбор срещу Китай на Параолимпийските игри в Рио през септември 2016 г.

#12

Бизнесмен гледа цъфтящите череши в японската столица Токио на 1 април.

#13

Ивичеста мангуста си играе с тиква на Хелоуин в зоологическа градина в Китай.

#14

 Доа Елгобаши от Египет срещу германката Кира Валкенхорст по време на мач по плажен волейбол по време на Олимпийските игри в Рио.

#15

Хора вървят по платформа в Чжанцзяцзе, Китай. 1 август 2016 г.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews