Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Времето: Днес ще бъде предимно слънчево

OFFNews 08 ноември 2015 в 08:03 1854 0

Пейзаж

Снимка OFFNews

Ще преобладава слънчево време

Над страната ще преобладава слънчево време с временни увеличения на облачността, предаде „Фокус”. В часовете преди обяд на много места по поречието на Дунав и в Източна България ще има мъгла.

Около обяд ще се появи слаб до умерен вятър от запад-северозапад и мъглата ще се разсее. Максимални температури ще бъдат между 13° и 18°. Такава прогнозата на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) към БАН съобщи дежурният синоптик Красимир Стоев.

Над Черноморието ще преобладава слънчево време с временни увеличения на облачността. В сутрешните часове на места ще има мъгла или ниска облачност. Ще духа слаб до умерен северозападен вятър. Максимални температури на въздуха и на въздуха, и на морската вода 14-15°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Над планините ще преобладава слънчево време с временни увеличения на облачността, по-значителни над масивите от Западна България. Ще духа умерен, по билата и временно силен вятър от север-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 10°, на 2000 метра – около 5°.

Най-важното
Всички новини
X

Да помогнем на украинските деца!