Uber доставя тикви по поръчка днес

OFFNews 20 октомври 2015 в 05:47 5636 1

Всеки, който има мобилното приложение за споделени пътувания Uber, може да си поръча тиква днес. 

"Отворете приложението между 15 и 19 часа, натиснете UberТИКВИ и поръчайте вашата тиква в София. Цената за доставка на една тиква е 3 лева, за декорация или не, ние ви носим най-много по две", пише компанията в съобщение на сайта си. От текста не става ясно дали инициативата е посветена на Хелоуин. 

"Ние обичаме София и знаем, че София обича Uber и за това все още сме тук. Знаем, че цените правото си на избор. Колкото и да е странно, алтернативите при пътуванията са ограничени, но можем да ви предложим избор на тикви. Ето защо, бихме искали да ви дадем възможност да си изберете измежду красиви, кръгли (и не толкова кръгли) шарени, декоративни тикви през приложението. Надяваме се Комисията за защита на конкуренцията да не ни обвини в нелоялна конкуренция. Все пак става въпрос за тикви", пише още в съобщението. От текста става ясно и, че първите 100, успешно направили заявка, ще получат и безплатна Uber тениска. 

Uber беше обвинена в нелоялна конкуренция и лишена от правото да работи в страната, започна и подписка в нейна защита. На сайта си от Uber заявяват, че само за 3 дни повече от 20 хил. души са подписаха петицията в подкрепа на споделеото пътуване. 

Най-важното
Всички новини
X

Подкастът на OFFNews