Румен Радев с послание към партиите преди изборите

ОFFNews Последна промяна на 22 март 2017 в 18:25 2610 4

Държавният глава Румен Радев призова всички участници в предизборната кампания към отговорен тон и поведение на профила си във Фейсбук. 

Той добави, че "отделни партии и политици се опитват да изострят дебата, с надеждата да си заработят по-висок изборен резултат".

"Напомням, че тези, които най-показно и гръмогласно настояват за радикални действия от страна на президента и служебното правителство, са автори на днешното изборно законодателство. България е правова държава и изборите ще се проведат според правилата, които самите те са изработили и гласували", допълни в съобщението си президентът и призова българските граждани да упражнят правото си на глас.

"Българските институции активно работят за пресичането на всякакви опити за изборни злоупотреби", категоричен бе той. 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

25215

3

Лопе де Вега

22.03 2017 в 21:14

Тук съм напълно съгласен с президента. Създават закони, после виждат, че им пречат и пищят срещу тях, а понякога и откровено ги нарушават. Ако г-н Радев продължи в този дух, току-виж ме спечелил на своя страна.

Поздрав!

12009

2

Nik68

22.03 2017 в 20:01

Всчико хубаво, но фейсбук нека бъде арена за президентшата. Някак си лековато ми е президента да взема отношение по важни за държавата въпроси във фейсбук.

6116

1

Йордан Бояджиев

22.03 2017 в 19:52

"Радев призова всички участници в предизборната кампания към отговорен тон и поведение
"
Защо господин президент?
Достойнството-както и свободата(както и девствеността!) се губи само веднъж! Какво направихте срещу наглата, демонстративна,арогантна Турция? Нали щеше да има справедливост и достойнство за Българите? Или сте поредния поплювко!