Ранобудните: Опитват се да ни наложат подмяна на ценности

Последна промяна на 05 декември 2014 в 18:17 1169 8

Александър Киризов (с вдигнатите ръце).

Снимка Васил Гарнизов

Александър Киризов (с вдигнатите ръце).

"Ще протестираме, защото след толкова много протести - студентски и граждански, думата на хората все още не се чува. Опитват се да ни наложат подмяна на ценности, чрез нея се опитват да ни кажат, че е нормално да се живее в общество, в което културата е натикана на най-задно място".

Това заявиха Александър Кирицов и Рая Раева от Ранобудните студенти пред bTV по повод протеста им от 18:30 часа днес пред СУ.

Кирицов обясни, че е недопустимо човек като Слави Бинев, който е печално известен с отношенито му към културата и медиите, да оглави Комисията по култура и медии в парламента. 

Той обаче добави, че протестът не е само срещу архонта, но и срещу Вежди Рашидов, Делян Пеевски и срещу провала на обещанията, че културата ще бъде изкарана на преден план от настоящото правителство.

Според студентите е недопустимо човек като Рашидов, според когото е "по-добре мултак, отколкото голтак", да бъде културен министър. 

Те са убедени, че Бинев ще си подаде оставката дори в момента това да изглежда невъзможно, защото преди година, когато започна окупацията на СУ, също е изглеждало невъзможно Орешарски да си подаде оставката, но се е случило.

"Готови сме да защитаваме правото си на мнение и влияние в обществения живот. Ще протестираме докрая", категорично заяви Кирицов.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

05.12 2014 в 23:01

... кажи, бе кирчо...колко са щерките...

хахахахахахахаха

(или си скапан от Обективни Обстоятелства, треперещ от страх ергенин...)

(трол, викай на баба си:) може и: дърт вампир?!?)

хахахахахахахаха

05.12 2014 в 22:06

Един с името си, друг/друга/друго пелтечи в ролята си на злобен и страхлив трол. Не сте интересен/интересна/интересно.

05.12 2014 в 21:51

хахахахахха и в театъра не могат да играят така както тия герберастки подлоги ранобудни ли са какви са!!!!

герберастките тролове яко серат газ :))

05.12 2014 в 21:44

Еми и аз казах същото на майка ти, ма тя вече го беше поела...

05.12 2014 в 21:41

... кирчо, да не би за теб, джанъм антиподът на Наивен да е Меркантилен... (наш кирЕ е явно е човек, женен, с най-малко две щерки и са му "омекнли гумите" междувременно! на опашката за айфони, сутиени и чорапегащетки...)

хахахахахахахахаха

05.12 2014 в 19:45

Хубаво, само че да говориш за подмяна на ценности от позицията на подмяната на окупацията, е нелепо. Няма какво изобщо да се говори за злонамерените. Жал ми е само за свестните, но наивни хора като Сашо Кирицов.

05.12 2014 в 18:58

Професор банкянски, поеми го целия!

05.12 2014 в 18:37

Интересно е обаче, че преди раноблудните протестуираха на първо място против ПРЕМИЕРА Орешарски, и чак на второ, срещу други лица.

Сега обаче някак си много съмнително протестуират само против Славчо, против Делян и против Вежди, а ПРОПУСКАТ БАНКЯНСКИЯ ХИТРЕЦ БОЧКО, който е кръстникът на тези добре облечени бизнесмени.

Между впрочем, и тримата са назначени с благословията на Тиквоча. Та нещо не ме убеждава тоя протест, отстрани изглежда като пародия на първия, и то доста вяла.