Какво е отношението Ви към новопоявилите се граждански патрули? (анкета)

OFFNews Последна промяна на 19 ноември 2013 в 13:26 8129 119

По повод организираните граждански патрули по инициатива на националистически формации, в новата си анкета Ви питаме: Какво е отношението Ви към новопоявилите се граждански патрули?

Възможните отговори са: 

Одобрявам ги.

Одобрявам идеята, не скинарите, които я изпълняват.

Това е фашизъм - самозванци изземат функциите на МВР.

Нямам мнение.

Каним Ви да гласувате в долната дясна част на сайта.

Най-важното
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

21.11 2013 в 19:08

Като акция РЕСПЕКТ има ефект присъствието на тези младежи в центъра. Дори и джебчиите се разкараха.
Ако в тъмните улички на моя квартал се срещат такива патрули щях да съм по-спокойна да се прибирам вечер, а сега се оглеждам и треперя от страх. Който не замисля престъпление приветства идеята!

21.11 2013 в 01:05

dsc е с напълно нормално функциониращ човешки мозък. Проблемът е твой - черепът ти е пълен с бамбукови пръчки. Вадиш си ги през ушите и пишеш ли пишеш. И внимавай - тъмните улички са тъпкани с мюсюлмани, които позорят неверниците.

20.11 2013 в 23:41

Абе мизерник, що не вземеш да потърсиш нещо за Sharia Patrols, в някой от западните развити демокрации. Твоите приятели 'бежанци' вече си имат такива патрули. Защо ни отказваш правото и ние да имаме такива!?

20.11 2013 в 23:38

Говориш пълни глупости. Факт е, че мюсюлманската религия не признава изнасилването на немюсюлманки за изнасилване, както и убийството на неверници за убийство. Друг факт е, че ако мъж мюсюлманин изнасили друг мъж 'неверник' това също не е изнасилване или хомосексуализъм. Според тяхната религия това е просто начин да опозориш неверника и да му покажеш къде му е мястото. Капиш!?

И dsc, nе е лошо, да спреш да пишеш, въобще, каквито и да било коментари. Всички разбраха, че не правиш връзка с главния мозък, а я караш само на ганглии. В нито едно от словоблудствата които си постнал, няма и грам истина.

20.11 2013 в 23:26

Абе тъпако, имаш въобще представа за какво говориш!? Какви парамилиции, какви 5 лева!?

Парамилицията е организирана, ВЪОРЪЖЕНА, полу-военна организация.

Къде точно видя такова нещо в групите които в момента наблюдават за престъпления и нарушения на реда!?

Групи като тези патрули има във ВСИЧКИ, повтарям ВСИЧКИ, напреднали държави. Ето ти наименованията им в няколко различни държави: neighbourhood watch, surveillance de quartier, Nachbarschaftshilfe, שומר על שכונה, соседский дозор, vigilancia de la vecindad, grannsamverkan.

Почти всички квартали в големите развити страни и демокрации имат такива отряди. В повечето от страните отрядите са организирани и в национални асоциации. Да не би да искаш да ми кажеш, че нашата полиция работи по добре отколкото полициите в тези държави!?

Отделно не е лошо да обърнеш внимание и на Sharia Patrols, които са сформирани във ВСЯКА, повтарям ВСЯКА, мюсюлманска общност над 1500 души.

Така че неграмотнико, запуши си миризливото отверстие, наречено уста, засрами се и си стой в кирливия ъгъл, докато някой друг се грижи да не пострадаш.

20.11 2013 в 23:04

И къде точно е видя тая мултикултура!? Нито в САЩ я има, нито в Канада, нито в Латинска Америка. Навсякъде хората са разделени и всеки си живее в неговия квартал. Като казвам квартал, не си мисли в Български мащаби, тук става въпрос за квартали от по 250 хиляди души и нагоре.

Ако не ти се вярва предлагам ти да направиш разходка, примерно, на юг от 8 Mile в Детроит. Може и през деня, няма нужда дори да е нощем. Първо обаче си напиши завещанието и се сбогувай с близките. На север от 8 Mile, можеш да се разхождаш спокойно, по всяко време на денонощието, това са кварталите на белите.

Друга екскурзия която мога да ти предложа е фавелите на Рио де Жанейро. Пак можеш да се разходиш по светло. И отново не забравяй да се отбиеш при кварталния гробар да ти вземе мерки. Ако обаче се отбиеш, до Бара да Тиюка, не мисля че ще имаш какъвто и да било проблем, по което и да било време на денонощието.

В Монреал ти препоръчвам да се отбиеш Нотър Дам Дьо Грасс, населен с твоите любими арабели. Тука може и да не те убият, но със сигурност ще те бият и ще те оберат. Единствената причина поради която няма да загубиш живота си е, че франсетата в Квебек, са истински "фашисти' които си пазят културата и езика, и не дават на арабските мизерници да си разиграват коня.

Така че, любителю на рязани пи*ки, мултикултурализма се провали навсякъде по света. Ако все още не ти се вярва, питай някой обикновен французин, англичанин, швед или норвежец, да видиш какво ще ти каже.

Събирай си багажа и се махай, България няма нужда от продажници като теб.

20.11 2013 в 22:35

Вярно е, в Катар има само 15% местни. Останалите са роби докарани от други страни. Предимно филипинци, непалци и хора от Бангладеш. Бройката не европейците е нищожна.
А това че работиш ЗА такива мангали показва, че си мижитурка и предател на собствения си род. България само би спечелила ако се махнеш.

20.11 2013 в 21:23

А ти като си такъв голям родолюбец, защо не пишеш на българска кирилица?

20.11 2013 в 18:06

Аз съм против. За това има полиция и жандармерия. За това им плащаме заплатите. Това решение е връщане на забравени вече тоталитарни мерки за осигуряване на ред и охрана.

20.11 2013 в 11:57

Много отрицателно!
Само това още ни липсва!