Близките на изчезналото след потопа момче блокираха "Аспарухов мост"

OFFNews 24 юни 2014 в 12:22 2487 9

Аспаруховият мост във Варна

Спасителните екипи във Варна продължават да издирват 6-годишния Марин Маринов. Детето изчезна по време на бедствието в квартал "Аспарухово" миналия четвъртък. Недоволни от липсата на информация за детето хора от квартала блокираха "Аспаруховия мост", съобщи БНР.

Роднините и близките на семейството на малкия Марин Маринов, който все още се издирва, дойдоха на моста със снимката му. Казват, че искат на място да дойде президентът, с който те разговаряха по време на посещението му. По думите им той е обещал съдействие. Не виждаме такова съдействие, казаха те.

Вчера тялото на малкото момиченце, 3-годишната Жана, беше открито на улица "Горна студена", но от доброволци, казаха близките. Те задават поредица от въпроси. Смятат, че това наводнение не е от дъжда, че е заради крадени пари, заради това, което не се е правело през годините и призоваха някои да понесе отговорността.

Психолози и здравни медиатори от общината и цялата страна разговарят с тях, но те уверяват, че дори и един от тях да си отиде, ще дойдат други. Бабата на момченцето заяви, че може да се самоубие тук, макар че има още десет деца, тъй като не се издържа на напрежението и искат да погребат детето си.

Районът се охранява от полиция.

Най-важното
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!