Quantcast

Бареков: Петното е едно от уличните остриета на Бойко Борисов

OFFNews Последна промяна на 15 януари 2014 в 12:28 1460 6

Николай Бареков
Николай Бареков

Петното е едно от уличните остриета на Бойко Борисов.

Това е написал на личната си страница лидерът на България без цензура Николай Бареков. По време на летните протести в столицатабеше разпространено видео, на което е запечатана среща между Бареков и Бисер Миланов. Петното се появяваше на протестите пред Министерски съвет, като веднъш беше задържан заради провокации.

След задържането му от полицията днес, Бареков се разграничи от Миланов, който се представя като лидер на Национално движение "Свобода". Бареков припомня, че Петното е нападал журналисти и че се е срещал с Бойко Борисов в дома му в Банкя.  

"Като човек, произлязъл от благородната професия на журналиста, категорично осъждам насилието във всякакви форми срещу представители на медиите при изпълнения на служебния им дълг. Никога няма да забравя, че съм бил един от вас!", започва текстът и продължава:

Днес лицето Бойко Методиев Борисов си позволи недопустими внушения към журналистите с оглед поредния скандал с небезизвестния Бисер Миланов – Петното. Дни преди инцидента с колегите от bTV, Бисер Миланов беше на среща с Бойко Борисов в дома му в Банкя, продължила часове наред. Какво е отвело Миланов в дома на бившия премиер и какво са си говорили? Призовавам и двамата да дадат разяснения по този случай!

Добре е да си припомним, че преди да нападне екип на bTV, Миланов нападна с бухалки и потроши две коли на TV 7. Той е рецидивист със седем присъди за трафик на коли, хулиганство, кражби и по никакъв начин не е свързан пряко или косвено с мен и "България без цензура". Единственият допир до него беше в Русе, когато се качи на сцената на сдружението, но това е и нашият основен принцип – да дадем глас на всички граждани без цензура. Естествено е, че някои хора използват случая, за да злоупотребят с трибуната.

Нека хората са наясно, че у нас има множество уж неправителствени организации, които съществуват само, за да рекетират политици и да подкрепят тезите им срещу заплащане. Бойко иска да легитимира себе си и ГЕРБ като партия на народа и за това използва подобни формации, някои от които са с паравоенен характер – завземат къщите на хората, заплашват, крадат и безчинстват. Петното е толкова смел с всички, защото зад него стои Борисов и това му дава чувство за безнаказаност. Нека двамата публично обявят връзката си!

Г-н Борисов, играете ли двойни игри зад гърба на народа? От една страна осъждате действията на Миланов, а от друга кроите неясни и тъмни сделки зад гърба на обществото. Ако МВР и прокуратурата проявят интерес, съм готов да дам своята версия за зачестилите напоследък контакти между Борисов и Миланов. Г-н Борисов знае, че нашите симпатизанти внимателно наблюдават неговите действия и задкулисните "оръжия", които използва в политиката.

Нека Борисов излезе и разкаже кога договори сделката си с Георги Първанов и защо рестартът на АБВ съвпадна по ден и час с прекратяване на стачката на ранобудните студенти. Истината е, че с откраднатите милиарди от българския народ един задкулисен център в политиката плаща и дирижира всички нови политически и параполитически проекти с едно единствено изключение – "България без цензура".

"България без цензура" ще продължи да бъде не само трън в очите, но и словесно копие срещу всички мафиотски и олигархични мрежи, плетени от действащия член на групировката СИК и бивш член на БКП Бойко Борисов. Въпреки всички съдебни репресии срещу мен, няма да се откажа да противодействам на мафията във всичките й форми.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

21.01 2014 в 21:48

Гнусняр! Брррр!

17.01 2014 в 00:25

НЯМА ТАКЪВ ДУДУК
!!!!!!!!!!!!!!!!

16.01 2014 в 09:50

Я, нещо за Бареков и няма борби на тепиха? Ауууу, губите форма колеги! Ханку и Сит Лорд, ако четете това да знаете, че много ми липсвате!

15.01 2014 в 13:56

Дудука е гати жалкото човекоподобно същество. Цяла България знае, че оцапаният е негово петно и се чуди какво да изблещи по телевизита. Да не му са свършили снимковите материали с Борисов?

15.01 2014 в 13:15

Хех, ето го гадното жУвотно:
http://www.youtube.com/watch?v=C_nS1_zknMc

15.01 2014 в 13:07

Ахаххааххахаха, леле наглост, леле безочие, леле лицемерие!!!!

А колко видеа има в които ти Барков, женски полов органе се срещаш и приятелски хортуваш с "Лекето"?

Ти чеп сиренясаш, си най долното нещо случило се на българската политика!
Сидероглу поне мизерства публично а ти се криеш плъх проскубан!!!

Всички знаем машинациите ти с БКП и ДПС да сте следващата тройна коалиция, гнидо проста!!!!!