Заслужено признание: Кметът на Симитли е кмет на десетилетието

Всеки се е почувствал по-добре, по-уютно в дома ни - община Симитли, заявява градоначалникът Апостолов

OFFNews Последна промяна на 12 януари 2017 в 10:51 13180 3

Не на годината, не на петилетката, а на цялото десетилетие е кмет Апостол Апостолов, градоначалник на Симитли, информира сайтът симитли.инфо. Статията на изданието е озаглавена с гордото "КМЕТЪТ НА ДЕСЕТИЛЕТИЕТО Е НАШИЯТ, ПОЛИ".

Апостолов доби изключителна популярност надлъж и нашир в цяла България след пиянски изпълнения на шефа на пътностроителната компания "Агромах" Методи Бачев, който на събор на мегдана на село Черниче на всеослушание обяви, че "кметът на Симитли е е**л Бойко Борисов".

Впоследствие кметът Поли отрече да е имал каквито и да е интимни ласки с министър-председателя, но "вестта" се разнесе бързо и стана обект на оживени дискусии в социалните мрежи. Скандалното изявление имаше и чисто парично измерение - фирма близка до "Агромах" загуби спечелена обществена поръчка за 1,5 милиона лева от АПИ.  

Ето какво още ни съобщава симитли.инфо:

"Апостол Апостолов, кметът на община Симитли е кметът на десетилетието. Респектиращото и задължаващо го отличие е от гражданите, зрители на телевизионния формат „Кметовете на България”. Статуетка „Кмет на десетилетието” му бе връчена по обяд лично от продуцента на предаването на телевизия „Евроком” Снежана Драмджиева".

Цитиран е и награденият.

„Вече повече от десетилетие работа, желание за работа и инициатива на мен и моя стабилен екип – това е заслужило това високо отличие. Разбира се доверието на жителите на общината и подкрепата им, на която разчитаме от 2004 година. Вярвам, че за повече от десетилетие начело на общината всеки се е усетил по-добре, по-уютно в дома си, в дома ни – община Симитли“,казва Апостолов.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

38251

2

Denis Rizanov

12.01 2017 в 12:08

Наистина страхотен човек. И хората си го обичат и тачат. Без съмнение.
Но.
Заради пияната уста на митоди агрото ще остане в устата на хората (незаслужено според мен) само с фразата за Симитли:
Слънце грее, дъжд вали
Да те трескат в Симитли!