Кметът на Симитли: Едно от най-важните неща в работата е приятелството

ОFFNews 03 януари 2017 в 20:25 8230 2

Приятелството е едно от най-важните неща в работата, тъй като изгражда синхрон и дисциплина, заяви в интервю за радио „Фокус“ – Пирин кметът на Симитли Апостол Апостолов.  

"Ами вижте, то ако няма синхрон между мен и кметовете на малките населени места едва ли аз бих могъл, а и цялата администрация да стигнем до проблемите на всички хора, които живеят на територията на общината. Затова според мен е абсолютно нормално да ни свързва такова приятелство, тъй като аз мисля, че едно от най-важните неща в работата е приятелството, защото когато работим в синхрон по приятелски има и дисциплина, и качество на работата, и всичко това което желаем ние и кметовете на селата в нашата община успяваме да го сбъднем", заяви Апостолов в отговор на въпрос за отношенията с кметовете от общината. 

"Правим всичко с общи усилия, общи желания и с това, че знаем какво се случва навсякъде, близо сме до хората и знаем във всеки един момент какви са техните нужди и желания", коментира Апостолов. 

По думите му през следващата година за развитието на общината ще се разчита на средства от ЕС, защото определеният общински бюджет от 800 хиляди лева е недостатъчен за промяна. 

Кметът отбеляза, че през 2016 г. е кандидатствано по общо 18 проекта по различните оперативни програми и се чака развитие по тях през тази година, заяви Апостолов. По данни на база предварителните класирани около 80 % от тях ще бъдат осъществени което ще даде възможността през 2017 година в Община Симитли да се инвестират близо 20 милиона лева. 





Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

63994

2

Red or Dead

04.01 2017 в 00:07

““““.....това евфемизъм ли е.....“““““

барабойко....може да внесе яснота по казуса;)

29217

1

Лопе де Вега

03.01 2017 в 21:18

Абе защо този човек се прочу толкова? "Приятелството" - това евфемизъм ли е някакъв или кво?

Поздрав!